Για όσους προτιμούν τα κλασσικά σχέδια

Τα κινητά τηλέφωνα είναι ένα μέσο καθημερινής χρήσης, το οποίο δεν περιορίζεται πλέον στις διάφορες μορφές επικοινωνίας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά περισσότερα πράγματα. Η πολύωρη καθημερινή του χρήση, το φέρνει αντιμέτωπο με διάφορους εξωτερικούς παράγοντες και τη φθορά του χρόνου. Για αυτό το λόγο χρειάζεται προστασία. Οι θήκες Samsung είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η Book case Magnet – Samsung Galaxy J1 (J120-2016) Black αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους όσους θέλουν να συνδυάσουν την ασφάλεια του κινητού τους με το κλασσικό στυλ. Είναι μια εξαιρετικά κομψή και μοντέρνα θήκη για το Samsung Galaxy J1 (J120-2016) από συνθετικό δέρμα που κλείνει με ένα ισχυρό εσωτερικό μαγνήτη. Το κινητό εφαρμόζει άψογα στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και προφυλάσσεται τόσο στις δύο όψεις του, όσο και περιφερειακά. Διαθέτει πρακτικές τσέπες για τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ οι εγκοπές για τα πλήκτρα επιτρέπουν την ελεύθερη χρήση του τηλεφώνου.

Η συγκεκριμένη θήκη είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα, ενώ διαθέτει δερμάτινα τελειώματα τόσο στην κορυφή, όσο και σε ολόκληρη την επιφάνεια. Επιπλέον, υπάρχουν ραφές που την ενισχύουν περαιτέρω, κάνοντας την ακόμα πιο κομψή. ‘Έχει ισχυρό εσωτερικό μαγνητάκι για να συγκρατεί το καπάκι ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος, προστατεύοντας έτσι την συσκευή σας.

Μπορείτε να τοποθετήσετε το κινητό σε πλάγια θέση stand και να παρακολουθήσετε βίντεο, να κάνετε συνομιλίες και να απολαύσετε όλες τις βασικές λειτουργίες του με την άνεση της οριζόντιας οθόνης.