Σπιτικό αντηλιακό προσώπου

Η αντηλιακή προσώπου είναι ένα προϊόν απαραίτητο για κάθε άνδρα και γυναίκα που θέλει να εκτεθεί στον ήλιο. Άλλωστε, η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο ευαίσθητη και θέλει συνεχή φροντίδα και προστασία.

Όλο και πιο πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας, ειδικά οι γυναίκες, αποφασίζουν να δοκιμάσουν μία συνταγή με φυσική σύνθεση, για να έχουν αντηλιακή προστασία. Από μία τα φυσικά συστατικά, από την άλλη η θέληση για δημιουργία και το οικονομικό της υπόθεσης είναι οι κύριοι λόγοι που πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να δοκιμάσουν ένα φυσικό σκεύασμα.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να φτιάξει ένα αντηλιακό για το πρόσωπο στο σπίτι του, αρκεί να τηρεί τους κανόνες προστασίας κατά την παρασκευή του και να προσθέτει τις σωστές αναλογίες.

Για μία απλή και αρκετά συνηθισμένη συνταγή θα χρειαστείτε δύο κάψουλες βιταμίνη Ε, 50 ml αλόη ή δύο φακελάκια μαύρο τσάι (στεγνά), 50 ml λάδι καρύδας, 50 ml ηλιέλαιο και 50 ml ελαιόλαδο.

Προσθέστε όλα τα υλικά σε κάποιο σκεύος με κούμπωμα και στη συνέχεια σφραγίστε το καλά και αφήστε το για δέκα μέρες στον ήλιο, ανακινώντας το μία φορά την ημέρα. Στη συνέχεια ανοίξτε το σκεύος και βάλτε το περιεχόμενο σε ένα μπουκάλι.

Το συγκεκριμένο αντηλιακό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους επόμενους τρεις μήνες. Με την ίδια διαδικασία μπορείτε να φτιάξετε και αντηλιακό για το σώμα, ώστε να παρέχετε ολοκληρωμένη κάλυψη στον εαυτό σας.