Θήκες iPhone: μεγάλη πρόκληση για τους διάσημους οίκους μόδας

Το iPhone αποτελεί το απόλυτο gadget της σύγχρονης γυναίκας. Είναι το απόλυτο κινητό που όλες θέλουμε να έχουμε! Όταν κρατάς στα χέρια σου το τελευταίας τεχνολογίας iPhone δεν γίνεται να συμβιβαστείς με οποιαδήποτε θήκη  iPhone. Οι απαιτήσεις για υψηλά επίπεδα προστασίας πλέον συνδυάζονται και με υψηλές απαιτήσεις σε αισθητική και σχεδιασμό. Οι πιο δημοφιλείς οίκοι μόδας διέγνωσαν την ανάγκη για απόλυτα stylish θήκες iPhone και κάνουν θαύματα!

 

Ο νούμερο ένα γαλλικός οίκος Chanel λάνσαρε θήκη iPhone με το χαρακτηριστικό logo της εταιρείας αλλά και στην καπιτονέ ύφανση της εμβληματικής τσάντας του οίκου. Ο ιταλικός οίκος Moschino έκανε θραύση με τα απόλυτα πρωτότυπα σχέδια σε θήκες iPhone με πιο χαρακτηριστική την French Fries Case που θυμίζει  πατάτες τηγανιτές σε χάρτινη συσκευασία γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείου. Ο οίκος Dior δεν θα μπορούσε να μην προτείνει και τη δική του θήκη iPhone και έτσι λάνσαρε θήκη σε σχήμα του χαρακτηριστικού μπουκαλιού για βερνίκι νυχιών της εταιρείας. Ο οίκος Luis Vuitton εντυπωσίασε με θήκη iPhone πανομοιότυπη με τσάντα του οίκου σε διάφορα χρώματα και με περίτεχνες λεπτομέρειες.

 

Οι τιμές για τις θήκες iPhone των μεγάλων οίκων είναι αρκετά υψηλές μπορούν όμως οι καταναλώτριες με στυλ να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους με θήκες πολύ πιο οικονομικές από γνωστές αλυσίδες ρούχων όπως Bershka, H&M και πολλές άλλες.