Άνετος ο ΑΟΤ “σκόρπισε” με 5 γκολ τον Αιγινιακό

 

1

 

 

Ευκολη νίκη για την ομάδα των Τρικάλων στο στάδιο

 

Με ρυθμό περιπάτου ο ΑΟ Τρίκαλα συνέχισε το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα και αυτή τη φορά μάλιστα καθάρισε πολύ εύκολα ρίχνοντας 5 γκολ στον αδύναμο Αιγινιακό

Οι κυανέρυθροι πέτυχαν έτσι την 11η συνεχόμενη νίκη στην τελική ευθεία , έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστή τον  Γιανιτσάννη που πέτυχε χατ τρικ στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής. Ένα ακόμα τέρμα σημείωσε ο Μουμίν ενώ ο Πασαλίδης έγραψε με αυτογκολ το  δεύτερο της αναμέτρησης.Μόλις στο 22′, ο Γιαννιτσάνης άρχισε το … σόου! Μετά από πάσα του Στεφάνοβιτς, με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 26′, ο Πασαλίδης άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0, ενώ στο 32′ ο Μουμίν με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0. Το πρώτο μέρος είχε και τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Γιαννιτσάνη να σκοράρει για δεύτερη φορά μετά από σέντρα του Σανδραβέλη με το 4-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο και κρατούσαν άνετα το 4-0. Στο 79′, ο Νίκος Γιαννιτσάνης βρήκε για τρίτη φορά δίχτυα σημειώνοντας χατ – τρικ και διαμόρφωσε με κεφαλιά το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (61′ Μαχαμάτ), Μπαϊκαρά (77′ Αρναρέλλης), Μουμίν, Στεφάνοβιτς (73′ Ρομπέρ), Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης.
Αιγινιακός: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης (46′ Τοπαλίδης), Γκατζολάρι, Πατραλής (46′ Αντωνιάδης), Ζούρκος, Μπουρντουτζάν, Ζγκούρη, Μουκίδης (73′ Κυριλλίδης).

20170423_160033

 

 

20170423_155921SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCΑναλυτικά το live

Στο 80 ο Γκόλιας επιχείρησε σέντρα και  ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά έκανε το 5-0 πετυχαίνονατς χατ τρικ στο παιχνίδι

80 ΓΚΟΟΟΛ 5-0 ο ΑΟΤ

 

73′ Αλλαγή και για τον ΑΟΤ: Ο Ρομπέρ στη θέση του Στεφάνοβιτς

73′ Αλλαγή για τον Αιγινιακό: Ο Κυριλλίδης στη θέση του Μουκίδη

59′ Ο Μπαλμπόα βγήκε τετ α τετ με τον Τόλιο, αλλά δεν τα κατάφερ αστοχώντας στο σουτ

 

 

Τελος α’  ημιχρόνου

45′ Μετά από σέντρα του Σανδραβέλη, ο Γιαννιτσάνης πρόλαβε την έξοδο του Τόλιου και με κεφαλιά έκανε το 4-0 δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στο ‘α ημίχορνο

 

33′ Γκόλιας έκανε τη σέντρα και ο Μουμίν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 των Τρικάλων

 

27’ Ο  Μπαλμπόα έβγαλε τη σέντρα και ο Πασαλίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0

 

 

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

23′ Ο  Στεφάνοβιτς, έβγαλε μπαλιά ο Γιαννιτσάνης μπήκε κάθετα πλάσαρε σωστά και νίκησε τον Τόλιο για τον 1-0SONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSCSONY DSC20170423_160023

ΓΚΟΟΟΛ  1-0 ο ΑΟΤ

17′ Μετά από πάσα του Στεφάνοβιτς, ο Γιαννιτσάνης πλάσαρε αλλά ο Τόλιος πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το “μηδέν”.

 

Από την αρχή ο ΑΟΤ έχει την πρωτοβουλία αλλά χωρίς να μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Στεφάνοβιτς, Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης.

Αιγινιακός: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Γκατζολάρι, Πατραλής, Ζούρκος, Μπουρντουτζάν, Ζγκούρη, Μουκίδης.