“Φτιάξαμε ομάδα σε δέκα μέρες!”

ftiaksame_omada_se_deka_meres_1Ο πρόεδρος της Δόξας Λευκάδας είπε και πόσο στοιχίζει το αγωνιστικό

 

Η Δόξα Λευκάδας είναι στο προσκήνιο μετά τη πρώτη νίκη επί του ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος Σταύρος Κουκουμπρής μίλησε στον Libero 107,4 γι’ αυτό το πρώτο παιχνίδι, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται στη Λευκάδα: «Μαζεύτηκε μια παρέα, έγιναν φίλοι, μετά κουμπάροι, εμένα με φωνάζουν πατέρα.  Λένε ότι είμαστε αγκαλιά είμαστε με τον Βασιλακόπουλο; Μάλιστα… είμαστε αγνοί είμαστε έντιμοι. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια εδώ μερικών ανθρώπων».

Για το μπάτζετ της ομάδας τόνισε: «250 πάνω κάτω στοιχίζει το αγωνιστικό. Δεν γνωρίζουμε ακόμη σίγουρα. Τώρα αν με ρωτάτε από τι ομάδα έχασε ο ΠΑΟΚ, από ομαδάρα θα σας πω. Την έφτιαξε ο Χάρης, πιστεύω πως έχω το καλύτερο τεχνικό δίδυμο. Εγώ δεν ξέρω από μπάσκετ, προεδρεύω. Με φωνάζουν οι πιτσιρικάδες πατέρα και με έβαλαν μπροστά. Ο Γιάννης Δαμιανίδης είναι μαζί μας, ως γενικός μάνατζερ».

Για τους στόχους της ομάδας: “Να παραμείνουμε στην κατηγορία, αυτές είναι οι βλέψεις μας”

Για το εισιτήριο που ήταν ιδιαίτερα υψηλό: “Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά αντί να κάθεται ο κόσμος και να σεβαστεί πως σε δυο εβδομάδες, κάναμε εταιρεία, ομάδα, γήπεδο, κάνουν κριτική.
Θα εξηγήσουμε για το εισιτήριο. Ζητήσαμε αναβολή από τον ΕΣΑΚΕ και δεν το δέχτηκαν. Ζητήσαμε να γίνει ο πρώτος αγώνας στο Παλατάκι και ο δεύτερος στη Λευκάδα και δεν το δέχτηκαν. Δεν λέω ότι στον ΕΣΑΚΕ είναι φίλοι του ΠΑΟΚ, μας είπαν πως δεν γίνεται και γύρισε μπούμερανγκ. Ζούμε το όνειρο και απαιτούμε σεβασμό. Και ο κόσμος ασχολείται με το εισιτήριο. Έγινε η ΚΑΕ, το γήπεδο, η ομάδα σε δέκα μέρες. Όποιος δεν το πιστεύει ας έρθει να το δει…”