Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του

Ενώ τα Τρίκαλα δεν έχουν ούτε δείγμα ομάδας , ο ΟΣΦΠ ξεκινά σήμερα

Το θετικό για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Οι Έλληνες διεθνείς (Μάντζαρης, Αγραβάνης, Παπαπέτρου, Αθηναίου) και οι Ντάνιελ Χάκετ (Ιταλία), Κεμ Μπιρτς (Καναδάς) έμειναν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων έπειτα από τον αποκλεισμό των εθνικών ομάδων τους στα Προλυμπιακά τουρνουά ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ακολούθησε την αποστολή της εθνικής Σερβίας στο Ρίο.

Έτσι, λοιπόν, ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στις 16 Αυγούστου, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα οι Πειραιώτες θα μεταβούν στο Μέτσοβο.

Ο Πάτρικ Γιανγκ ήταν ο πρώτος εκ των ξένων που έφτασε στην Ελλάδα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Ο Αμερικανός σέντερ ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν για τον Ολυμπιακό αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο, εξαιτίας της ρήξης χιαστών που υπέστη στο εκτός έδρας ματς με την Εφές τον Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γιανγκ βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ορλάντο και συνέχισε την αποθεραπεία του πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Σήμερα (15/8), λοιπόν, προσγειώθηκαν οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες, οι Κεμ Μπιρτς, Έρικ Γκριν, Ματ Λοτζέσκι, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.