Δύο μετάλλια για την Τρικαλινή Σούλιου

2016-07-29 17.21.18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας

Ακόμη δύο μετάλλια στην κατηγορία νεανίδων προστέθηκαν στην συλλογή της Τρικαλινής πρωταθλήτριας ποδηλασίας.

Το τριήμερο που μας πέρασε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων και η  Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, με αρωγούς την Περιφέρεια και τον δήμο Τρικάλων συνδιοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στα Τρίκαλα. Τον συντονισμό για την ασφάλεια της διαδρομής τον είχε η αστυνομία – τροχαία Τρικάλων όπου με άψογη κινητοποίηση – οργάνωση δεν άφησαν περιθώρια να υπάρξει  το παραμικρό πρόβλημα,  έτσι αγωνιζόμενοι και θεατές απόλαυσαν ένα πραγματικά ασφαλές ποδηλατικό αγώνα.

Υπήρχαν  δύο αγωνίσματα, την Παρασκευή το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης όπου ο κάθε αθλητής ξεκινούσε μόνος και αγωνιζόταν με αντίπαλο το χρονόμετρο, και το Σαββατοκύριακο το  αγώνισμα της αντοχής όπου όλοι μαζί αγωνίζονται για την νίκη δίνοντας μάχες κόντρα στους αντιπάλους,  στην ζέστη,  στις ανηφόρες και στα ατελείωτα χιλιόμετρα …. 67,9 km για την κατηγορία των νεανίδων.

Η Τρικαλινή πρωταθλήτρια Ματίνα Σούλιου του Κρόνου Νίκαιας  από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς είχε θέσει σαν στόχο μία νίκη σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ιδικά στον αγώνα αντοχής.

Αν και  δεν κατάφερε να πάρει την νίκη μέσα στην έδρα της όπως ήταν ο στόχος, η Ματίνα απέδειξε για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδό της στην ποδηλασία,  κερδίζοντας την τιμητική  3η θέση στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και επίσης την 3η θέση στον αγώνα αντοχής.  Η Ματίνα Σούλιου συνεχίζει άξια την παράδοση της γυναικείας ποδηλασίας που έχει η πόλη μας και δεν χάνει ευκαιρία να μας κάνει υπερήφανους σε κάθε σημαντικό ποδηλατικό αγώνα.

13680736_1126565400743636_3903042017032845034_n