Ξέρει και απο μπάσκετ ο Φορτούνης!

Untitled+2

Με φανέλα του Κάρι έβαλε τρίποντο απο το κέντρο!

Eίναι μπαλαδόρος, εξαιρετικός τεχνίτης και μπορεί με την ίδια άνεση να σερβίρει έτοιμα τέρματα στους συμπαίκτες του ή να στέλνει ο ίδιος την μπάλα στο πλεκτό.

Άλλωστε η περσινή του παρουσία με τα ερυθρόλευκα και οι αριθμοί στη στατιστική του (21 γκολ και 16 ασίστ σε 39 ματς) αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα των ικανοτήτων του.

Ο Κώστας Φορτούνης ωστόσο είναι και μπασκετόφιλος, έχοντας συχνά παρουσία στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Όταν μάλιστα το επιτρέπουν οι συνθήκες, ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός παρακολουθεί παιχνίδια και από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.Κάμποσες είναι οι φορές που έχει φωτογραφηθεί φορώντας φανέλα των Golden State Warriors.

Απολαμβάνοντας το διήμερο ρεπό που έχει δώσει στους παίκτες της ομάδας ο Βίκτορ Σάντσεθ, ο Κώστας Φορτούνης δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων του στην καλαθοσφαίριση. Έβαλε μια φανέλα του Stephen Curry και έστειλε… μήνυμα στον star του Golden State, ότι δεν είναι ο μόνος που μπορεί με άνεση να σκοράρει τρίποντα από το… υπερπέραν.

Ο Φορτούνης με ντρίμπλα έφτασε στο κέντρο του γηπέδου και με άψογο στυλ έστειλε την μπάλα στο διχτάκι, σκοράροντας για τρεις! Ο Τρικαλινός άσος ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποδεικνύοντας τις ικανότητες του και στο παρκέ!

Δείτε το καλάθι στο Φορτούνης

 

https://www.instagram.com/fortou7/