Πάρτι της Ρεάλ στο “Santiago Bernabéu

Η Ρεάλ γιόρτασε το 11ο Champions League με 80.000 φιλάθλους στο “Santiago Bernabéu”.

Αρχικά, παίκτες και τεχνικό επιτελείο φόρεσαν τα κουστούμια τους και μαζί με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρουσίασαν στον λαό της πόλης το τρόπαιο από τα γραφεία του δημαρχείου (Palacio de Cibeles), έπειτα από τις απαραίτητες βραβεύσεις από τους επισήμους της πόλης.

Ο Πέρεθ, αφού ευχαρίστησε παίκτες και Ζινεντίν Ζιντάν, εξέφρασε τον σεβασμό την Ατλέτικο, “έναν σπουδαίο ανταγωνιστή, φίλο και γείτονα”, όπως ανέφερε και αφιέρωσε το τρόπαιο όχι μόνο σε όλη την πόλη της Μαδρίτης, αλλά και στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων σε σύνδεσμο φίλων του συλλόγου στο Ιράκ.

 

 

 

Εν συνεχεία, οι παίκτες φόρεσαν τις εμφανίσεις τους για το πάρτι στο “Santiago Bernabéu”, το οποίο ήταν κατάμεστο από 80.000 φιλάθλους. Ξανά απονομή, ξανά αποθέωση.

Ο Άλβαρο Αρμπελόα αποχαιρέτησε το κοινό, καθώς μετά από 7 χρόνια αποχωρεί από την ομάδα. “Πικέ, μπάσταρδε, υποκλίσου στον πρωταθλητή”, φώναζαν οι οπαδοί και ο Αρμπελόα άρπαξε το μικρόφωνο αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Ζεράρ Πικέ, τονίζοντας όμως απλά πως δεν ξέρει πότε και πως δημιουργήθηκε.

Φορούσε μάλιστα την φανέλα του Ντενίς Τσέρισεβ, του Ρώσου που ήταν δανεικός το τελευταίο 6άμηνο στην Βαλένθια, αλλά στο πρώτο 6άμηνο η χρήση του από τον Μπενίτεθ σε ματς κυπέλλου ήταν η αιτία αποκλεισμού της Ρεάλ από την διοργάνωση. Αυτό γιατί ο Ρώσος ήταν τιμωρημένος από πέρσι και τον δανεισμό του στην Βαλένθια, αλλά δεν το είχε αντιληφθεί κανείς στην ομάδα! Στην Μπαρτσελόνα πανηγύρισαν πολύ με αυτό, “αποθέωσαν” τον Τσέρισεβ στο ματς με την Βαλένθια, έτσι ο Αρμπελόα τώρα πήρε την εκδίκησή του.