Ευχαριστήριο Ερασιτέχνη ΑΟΤ

Ευχαριστήριο Ερασιτέχνη ΑΟΤ για το τουρνουά

 

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών ΠΑΕ το οποίο διοργάνωσε ο ερασιτέχνης Α.Ο. Τρίκαλα θα θέλαμε να ευχριστήσουμε όλους όσοι στήριξαν και συμμετείχαν σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση.

Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων, την ΕΠΣ Τρικάλων και την επιτροπή διαιτησίας αυτής.

Τους χορηγούςΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (FARM KATERINA )-ΒΙΟΣΑΛ-CROSS CAFE-ΦΑΛΤΑΚΑΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ-SINATRA  CAFE BAR-TSIROΓΙΑΝΝΗS SHOES-ΨΩΜΙ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ «ΖΥΜΑΡΟΥΛΗΣ»-KALFAS PAPER-KATAΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ-SMART ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΑΣΣΟΣ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ-MUSIC BAR ΚΡΥΠΤΗ-MEGASPORTS-ΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ.

To AΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ που βοήθησε στις μετακινήσεις των αποστολών, τα παιδιά της Κ19 της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα τα οποία συνεργάστηκαν για την διοργάνωση, την διοίκηση του Αχιλλέα Μπάρας για την παραχώρηση του γηπέδου, τα ξενοδοχεία «ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», και «ΛΗΘΑΙΟΣ» ,   το εστιατόριο «25αράκι» για την άψογη συνεργασία, τους γιατρούς των αγώνων κ.κ. Παρδάλη, Κολώνα, Τζερεμέ, Σταμούλη και Ταφίλη και τις αποστολές όλων των ομάδων (ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ-ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ) και τους συνοδούς-προπονητές για την συνεργασία , το ήθος και την συμμετοχή τους στο τουρνουά. Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία συνέβαλλαν και στήριξαν επικοινωνιακά με την δημοσιογραφική κάλυψη το τριήμερο των αγώνων.

 

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα