ΚΟΡΑΚΙ: “Εκτός κλίματος οι γκρι στην Πάτρα»

flebarakis-parapona-patra_660x400

Το «Κοράκι» του basketnet δικαιώνει τα Τρίκαλα για τα όσα έγιναν στη Πάτρα

Η αλήθεια είναι ότι τα Τρίκαλα BC Aries στον 3ο τους χρόνο στην Α1 δεν έχουν μιλήσει ποτέ για την διαιτησία ακόμη και σε περιπτώσεις που αδικήθηκαν κατάφωρα. Ωστός αυτά που συνέβησαν στην Πάτρα, ακόμη και τον Κώστα Φλεβαράκη που επίσης δεν τον θυμόμαστε να έχει μιλήσει για την διαιτησία ποτέ.

Το «Κοράκι», η στήλη του basketnet.gr που ασχολείται με την διαιτησία στην Α1 στο κομμάτι του για το παιχνίδι δικαιώνει απόλυτα τα Τρίκαλα για τα όσα υποστηρίζουν.

Αναλυτικά σημειώνει:  Σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα. Υπήρχαν αποφάσεις των διαιτητών σε χώρους μη ευθύνης τους. Γεγονός που προκάλεσε και τις δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος σπάνια μιλάει. Ο Πηλοϊδης θα έπρεπε να ελέγξει το ματς και να μην αφήσει τους Σώμο και Μαγκλογιάννη να σφυρίζουν αλλοπρόσαλλα. Το συνδρομητικό κανάλι εκθέτει τους Σώμο και Μαγκλογιάννη για τις τελευταίες αποφάσεις τους, κάτι που θα εξεταστεί και από την ΚΕΔ. Δυο φορές άλλαξε η κατοχή στο φινάλε από λάθος απόφαση των δυο συναδέλφων του Πηλοϊδη

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοΐδης 7, Σώμος 5, Μαγκλογιάννης 5