“Ψηλώνει” με Ουίλιαμς η Καβάλα

Η Καβάλα Αανακοίνωσε  την απόκτηση του Λέον Ουίλιαμς, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στον β’ γύρο του πρωταθλήματος

williams

 

Η  Καβάλα κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στη διεκδίκηση της παραμονής και να δηλώσει “παρών” στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το παιχνίδι που ακολουθεί άλλωστε απέναντι στον Αρκαδικό (2/1, 17:00) μπορεί να χαρακτηριστεί κι ως “το ματς της χρονιάς” για την ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου, αφού ενδεχόμενη ήττα θα μετατρέψει σε… Γολγοθά τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πριν από αυτό πάντως, η διοίκηση των νεοφώτιστων φρόντισε να δώσει ένα ακόμη “όπλο” στον έμπειρο τεχνικό, το οποίο όμως θα είναι σε θέσεις… μάχης από την πρεμιέρα του β’ γύρου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο. Ο λόγος για τον Λέον Ουίλιαμς, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Ο 29χρονος σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν στο Πουέρτο Ρίκο με τα χρώματα της Σαντούρκ, πριν αποδεχθεί την πρόταση της Καβάλας, για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως και να έχει πάντως, ο Στιβ Γιατζόγλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του α’ γύρου αφού οι νεοφώτιστοι έχουν κάνει και τις τρεις αλλαγές που είχαν δικαίωμα. Έτσι, το ντεμπούτο του ύψους 2μ03 σέντερ θα γίνει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο, στην αυλαία του β’ γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καβάλας (σ.σ.: η απόκτησή του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες) αποφοίτησε από το Ohio (το 2008) και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από την Τουρκία με τα χρώματα της Καρσίγιακα, πριν μετακομίσει στην Ερντεμίρ. Πέραν της Τουρκίας, έχει αγωνιστεί ακόμη σε Γαλλία, Κορέα και Ισπανία.