Παρελθόν ο Μουρίνιο από τον πάγκο της Τσέλσι

Όπως ανακοίνωσε λίγο μετά τις 17:00 η διοίκηση των Μπλε, ο Πορτογάλος τεχνικός έλυσε  το συμβόλαιό του με την Τσέλσι.

0F1C2687041E7FD2BCC88111D9E0514B

Μόλις επτά μήνες μετά την κατάκτηση του τίτλου με την Τσέλσι, ο Μουρίνιο διώχνεται από τον πάγκο της ομάδας, η οποία φέτος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, αφού μετά και την τελευταία ήττα από τη Λέστερ, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση της Τσέλσι:

«Η Τσέλσι και ο Ζοζέ Μουρίνιο διέκοψαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Όλοι στην Τσέλσι ευχαριστούμε τον Ζοζέ για την τεράστια συμβολή του από την ημέρα που επέστρεψε ως μάνατζερ το καλοκαιριού του 2013.

Τα τρία πρωταθλήματα, το FA Cup, το Community Shield και τα τρία Λιγκ Καπ που κατέκτησε στις δύο θητείες του, τον καθιστούν τον ποιο επιτυχημένο προπονητή στην 110χρονη ιστορία μας. Ωστόσο, τόσο ο Ζοζέ, όσο και το συμβούλιο συμφώνησαν ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ καλά φέτος και πιστεύουν ότι είναι για το καλό του συλλόγου και του προπονητή να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ο σύλλογος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει ότι ο Ζοζέ μας αφήνει με καλές σχέσεις και θα παραμείνει πάντα μια πολυαγαπημένη, σεβαστή και χαρακτηριστική φιγούρα στην Τσέλσι. Η φήμη του στο Στάμφορντ Μπριτζ και στην Αγγλία είναι εξασφαλισμένη και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο σύλλογος πλέον επικεντρώνεται στο να εξασφαλίσει ότι η ταλαντούχα ομάδα μας θα φτάσει στις δυνατότητές της.

Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο μέχρι να αποκτηθεί νέος τεχνικός»