«Πιστέψτε, μπορείτε ορμήστε …νικήστε»!!!

 

Με τέσσερις ξεσηκωτικές λέξεις η εφημερίδα «διάλογος» δίνει στίγμα και σύθημα νίκης για τους παίκτες των Τρικάλων

IMG_7958

Ο Α.Ο. Τρίκαλα σήμερα (6μ.μ.) στο πρώτο Θεσσαλικό ντέρμπι της σεζόν, ματιάζει «διπλό»  ανόδου στην Καρδίτσα και ο διάλογος παρουσιάζει  ένα πλούσιο αφιέρωμα για το el clasico, της Δυτικής Θεσσαλίας, που έχει πλούσια προϊστορία και εκ των πραγμάτων φέτος αποτελεί σταθμό (κομβικό σημείο αναφοράς)  για την πορεία και των δύο ομάδων στα γήπεδα της football league

Συνήθως λένε πως τα ματς της Αναγέννησης με τον ΑΟ Τρίκαλα δίνουν μεγάλες ειδήσεις,  ακόμα και αν είναι φιλικά παιχνίδια σε περίοδο προετοιμασίας. Φανταστείτε λοιπόν την κρισιμότητα ενός αγώνα σαν τον σημερινό, που μπορεί βέβαια  να μην καθορίζει τόσο νωρίς τις τύχες των σωματείων, όμως θα δώσει στίγμα για το που ακριβώς και πόσο ψηλά μπορεί να ανεβεί που μπορεί να φτάσει ο ΑΟ Τρίκαλα… Κι από την άλλη  πάλι υπάρχουν ερωτήματα για τον χαρακτήρα που θα επιδιώξει  να δείξει η ομάδα της Καρδίτσας, η οποία  έχει ( σαφώς –σαφέστατα) πιο χαμηλό ορίζοντα , μικρότερο μπάτζετ, αλλά και ένα ρόστερ που δεν μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο δυναμικό του ΑΟ Τρίκαλα.

Οι μάχες όμως αυτές (τόχει δείξει και η ιστορία) δεν κερδίζονται ούτε από το ύψος των επενδύσεων, ούτε από τα μεγάλα  ονόματα που θα ριχτούν στο γήπεδο. Το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Παναγόπουλου, το υπενθυμίζει σε κάθε αποστροφή του λόγου του και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας και η αύρα που βγαίνει από τα αποδυτήρια μας δίνει ξεκάθαρο στίγμα :  οι «κυανέρυθροι» είναι προετοιμασμένοι – φτιαγμένοι για ένα σκληρό αγώνα  σήμερα μέσα στο στάδιο της Καρδίτσας για να  πάρουν τη νίκη που θα τους εκτοξεύσει προς την κορυφή της βαθμολογίας

Οι «κυανέρυθροι»  ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το μεσημέρι  της Κυριακής και μετά την τελευταία χαλαρή προπόνηση που αφιερώθηκε κυρίως σε ζητήματα τακτικής ο τεχνικός της ομάδας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται οι : Σικαλιάς, Γιδόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Ρεπετσάς, Κουμπαρούλης, Ζώνας, Νιάρος, Λαμπάκης, Κωνσταντινίδης, Παπαργυρίου, Ριζογιάννης, Μουμίν, Μακρίδης, Gonzalez, Βαγγελής, Δουκάκης, Stevanovic, Arsenijevic, Χαροντάκης, Κουσκουνάς, Gbale. Όπως γίνεται αντιληπτό έμεινε εκτός αποστολής ο Διονύσης Χιώτης που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και μπήκε στη 18άδα ο νεαρός Νίκος Γιδόπουλος που είναι και ο μοναδικός γηγενής Τρικαλινός στο ρόστερ των Τρικάλων.

Το ντέρμπι στις 6 το απόγευμα (το μεταδίδει ο ΟΤΕtv) με απαγορευτικό όπως προείπαμε για τους Τρικαλινούς φιλάθλους και με διαιτητή τον k. Παπαργυρίου από την Ένωση Πιερίας.