Bαζάκας: “Ο Γιαλιας λειτουργεί με ένστικτο χούλιγκαν”

 

Σε σκληρές δηλώσεις κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Τρίκαλα προχώρησε σήμερα ο Γιώργος Βαζάκας

SONY DSC

Ο πρωην πλέον τεχνικός του ΑΟΤ μίλησε στον FM100και πάλι για τους λόγους της παραίτησης του και εστίασε στο επεισόδιο που έγινε στο ημίχρονο όταν ο Γιαλιάς κατέβηκε και φώναζε στα κιγκλιδώματα για να του δώσει οδηγίες

«Είμαι 25 χρόνια προπονητής, δεν έχω δεχτεί κι ουτε θα ανεχτώ τέτοια συμπεριφορά. Στον Βαζάκα δεν τόλμησε ποτέ κανένας να κάνει κάτι τέτοιο. Αντιλαμβάνομαι τις αγωνίες του είναι ένας παράγοντας που θέλει την ομάδα του να κάνει επιτυχίες , όμως δεν γίνεται αυτό από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνεται να πατήσεις κουμπί και να ρίχνεις 4 γκολ σε κάθε παιχνίδι.

Το ρόστερ είναι ποιοτική η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις συνθήκες; που δημιουργήθηκε, πριν από ένα μήνα είχε άλλο προπονητή, έχασε μια βδομάδα στις μετακινήσεις όλα αυτά επηρέασαν τα παιδιά, όσοι έπαιξαν ποδόσφαιρο ξέρουν, δυστυχώς ο κ Γιαλιάς βιάζεται και λειτουργεί με το ένστικτο του χούλιγκαν κι αυτό κάνει κακό και στην ομάδα και στον ίδιο. Όταν με πρόταση μου αποφασίσαμε μαζί να φέρουμε την ομάδα από την Ελευσίνα στα Τρίκαλα του είπα ξεκάθαρα: Στα Τρίκαλα ο κόσμος ξέρει από ποδόσφαιρο έχει κουλτούρα θέλει να δει μπάλα να έχει καθαρές καταστάσεις, δεν του αρέσουν τα βρώμικα, χειροκροτεί πάει στο γήπεδο για το ωραίο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να το έχεις υπόψη σου γιατί αλλιώς θα απομονωθείς θα μείνεις μόνος σου. Δεν περίμενα ότι στο πρώτο κρίσιμο ανάποδο παιχνίδι ότι θα λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο , κατέβηκε στα αποδυτήρια και το μόνο που κατάφερε ήταν να συγχύσει τα παιδιά, γι’ αυτό υπήρξε και αυτή η νευρικότητα στο Β ημίχρονο. Υπό άλλες συνθήκες είμαι βέβαιος πως εμείς θα το κερδίζαμε  το παιχνίδι». Αυτά ανέφερε  ο Γρεβενιώτης  τεχνικός και στέλνοντας μήνυμα στους φιλάθλους ανέφερε πως η αγάπη του για τα τρίκαλα είναι γνωστή αυτό που έκανα το έκανα μόνο για αυτή την ομάδα και για καμία άλλη και νάστε σίγουροι πως ο Βαζάκας θα ξαναρθεί».