Πρώτη του Σαχινίδη με ΟΦΗ και δηλώσεις

 

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής πορείας ανόδου του ΑΟΤ έπαιξε στο φιλικό με Εργοτέλη

saxinidisnea_610x400

Από τον ΑΟΤ στον ΟΦΗ βρέθηκε ο Βασίλης Σαχινίδης που έκανε μάλιστα την πρώτη υ εμφάνιση στο φιλικό με τον Εργοτέλη.

 

Ο Βασίλης Σαχινίδης κέρδισε φάουλ, κράτησε την μπάλα, πάλεψε με τους αντίπαλους αμυντικούς στο φιλικό με τον Εργοτέλη (0-0) και έδειξε ότι έχει τα στοιχεία να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Ο 29χρονος επιθετικός αναφερόμενος στην εμφάνιση του ΟΦΗ, ανέφερε πως «η ομάδα είχε πάθος στο παιχνίδι της, έκανε ευκαιρίες και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Γενικά όμως έκανε αυτό που έπρεπε αγωνιζόμενη στο γήπεδο της. Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Να μπαίνουμε δυνατά και να επιβάλουμε το ρυθμό μας».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ, ανέφερε πως «θα έρθουν και τα γκολ. Η ομάδα δουλεύει καλά στο επιθετικό κομμάτι και έχει ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης. Εχουμε στην επίθεση παίκτες με μεγάλη ποιότητα όπως ο Πόποβιτς και ο Περογαμβράκης και πιστεύω ότι τα γκολ είναι θέμα χρόνου».

Για την ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ, ανέφερε ότι «βλέποντας και από τα φιλικά πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι έτσι όπως θέλουμε να είναι. Καυτή έδρα. Θα πρέπει και εμείς με την απόδοση μας να δώσουμε το σύνθημα στην κερκίδα και πιστεύω ότι θα γίνει. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είναι καλύτερη».

Για την δική του παρουσία, τονίζει ότι «είπα από την αρχή ότι ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει και τι απαιτήσεις έχει. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους του ΟΦΗ για το χειροκρότημα στο πρώτο μου παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο φιλικό με τον Εργοτέλη. Μου δίνει δύναμη στο ξεκίνημα μου στην ομάδα».
Πηγή: stoplekto.gr