Στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ τέσσερις μικροί της Δήμητρας

 

 

Oι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ κάλεσαν σε πρώτη φάση τέσσερις νεαρούς της Δήμητρας

 

Η Ακαδημία Δήμητρα/Απόλλων προσπαθεί στη δεκάχρονη πλέον πορεία της με συνεχή δουλειά και επιμονή να μυήσει πάνω απ’ όλα τα παιδιά στον αθλητισμό αλλά και να αναδείξει κάποια ταλέντα μέσα από το πλούσιο φυτώριό της.

Εγγύηση αυτών αποτελεί η σταθερή φιλοσοφία, η κοινή προσπάθεια όλου του επιτελείου της Ακαδημίας (Δ.Σ. – Υπεύθυνοι Ακαδημίας – προπονητές) η αναγνωρισιμότητα και η συνεργασία με όλες τις οργανωμένες ΠΑΕ της Super League και φυσικά οι άριστες αθλητικο-υλικο-τεχνικές υποδομές της. Έτσι λοιπόν, μετά από κάποιες προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα από προπονητές του ΠΑΟΚ και τη συμμετοχή της Δήμητρας σε μεγάλα Τουρνουά της Θεσσαλονίκης οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ κάλεσαν σε πρώτη φάση τέσσερις αθλητές γεννηθέντες το 2003 να συμμετάσχουν στην προετοιμασία του δικεφάλου.

Πρόκειται για τους Καρακώστα Ευάγγελο, Τάμπο Αθανάσιο, Παπαδάκο Αθανάσιο και Καρακώστα Θοδωρή που συμμετείχαν από 17 ως 24 Αυγούστου στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.  Οι νεαροί άφησαν άριστες εντυπώσεις και ήδη υπάρχει πρόταση συνεργασίας με τους παραπάνω αθλητές. Στο προσεχές διάστημα, team του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στα Τρίκαλα για να προπονήσει και να εντοπίσει αθλητές όπου ενδεχομένως θα επιδιώξει να εντάξει στο δυναμικό του.