Πρωτιά Ζώη στον Ποδηλατικό Ολύμπου

 

Ο Τρικαλινός νεαρός διεθνής ποδηλάτης  Ποδηλατικό Καλιπεύκης Ολύμπου που έγινε πρόσφατα

Ο ποδηλατικός αγώνας ανάβαση Καλλιπεύκης Ολύμπου απόστασης 22 χλμ διεξήχθη με αφετηρία το χωριό Γόννοι και ο τερματισμός έγινε στην όμορφη  Καλλιπεύκη .
Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μέρος του Κυπέλλου τριών αγώνων ανάβασης , όπου ο αθλητής της κάθε κατηγορίας, με τον καλύτερο συνολικό χρόνο και από τους τρεις αγώνες θα στεφθεί κυπελλούχος.
Αθλητές του συλλόγου μας, έδωσαν το παρόν κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, υπο τις οδηγίες των προπονητών Αποστόλη και Γιώργο Μπούγλα και συγκεκριμένα, στην κατηγορία Παίδων, ο Ζώης Λευτέρης μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου που έγινε στα Τρίκαλα όπου πήρε την 6η θέση, έχοντας την ατυχία να πάθει λάστιχο χάνοντας έτσι μια θέση στο βάθρο, αυτή τη φορά με δυνατό τέμπο από την αρχή του αγώνα, κατάφερε και αποσπάστηκε από τους υπολοίπους ,τερματίζοντας πρώτος παίρνοντας έτσι και το προβάδισμα, για να διεκδικήσει το κύπελλο στους άλλους δύο αγώνες.
Στην ίδια κατηγορία κάνανε καλή εμφάνιση και οι Ζντρίβας Αχιλλέας , Σούλτης Θανάσης.
Στην κατηγορία Μάστερς 40+ ήρθε και άλλο μετάλλιο , αφού ο Ζώης Παναγιώτης πήρε την 2η θέση με 4ο τον Ματζανά Σάκη και καλή εμφάνιση από τους Κατσίκα Ηρακλή, Λιακούμη Βαγγέλη .
Επόμενος στόχος για τους αθλητές , ο δεύτερος αγώνας κυπέλλου, η ανάβαση Καϊμάχτσαλαν στις 13/9.