Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Σέρχιο Σάντσεθ

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάλαγα, Σέρχιο Σάντσεθ, βρίσκεται πολύ κοντά στους «πράσινους»

9ABAF15EA75F945E7E4625253C0E6F03

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μίας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάλαγα, Σέρχιο Σάντσεθ, βρίσκεται πολύ κοντά στους «πράσινους», καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο έμπειρος παίκτης δεν βλέπει με «καλό μάτι» τη μετακίνησή του στην Τουρκία (έχει πρόταση από τη Μπεσίκτας), αντίθετα, φέρεται να έχει αποφασίσει να πει το «ναι» στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ελληνική ομάδα.

Απ΄ ότι διαρρέεται και από την Ισπανία, αλλά και από διοικητικούς κύκλους της ΠΑΕ, με τον Σάντσεθ ουσιαστικά έχει επιτευχθεί συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες.

Τα μεγάλο… ατού των ανθρώπων του «τριφυλλιού» στην υπόθεση είναι η πρόταση τριετούς συμβολαίου που έχουν καταθέσει στον Καταλανό ποδοσφαιριστή, με τις αποδοχές του να αγγίζουν τις 800.000 ευρώ ετησίως (με τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων έπαιξε και η θέληση των «πρασίνων» να πάρουν το συγκεκριμένο παίκτη.

Στη διάρκεια των συνομιλιών που είχαν του κατέστησαν σαφές ότι τον προορίζουν να γίνει ο ηγέτης στην άμυνα, γεγονός που ικανοποίησε τον παίκτη ο οποίος προέρχεται από 21 συμμετοχές με την φανέλα της Μάλαγα την παρελθούσα σεζόν.

Εάν δε… στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή, ο Σάντσεθ θα αποτελέσει το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, χωρίς να αποκλείεται η μεταγραφή να τελειώσει οριστικά στη διάρκεια της Παρασκευής.