Oι ετήσιες αθλητικές δράσεις του ΣΕΦΑΑ

Κατά γενική ομολογία ο  Μάης είναι αφιερωμένος στην ΣΕΦΑΑ ή αν θέλετε έχει την σφραγίδα της σχολής.

DSCF6265

Εχοντας αποκτήσει τα σωστά εφόδια φοιτητές της  ΣΕΦΑΑ ανοίγουν τα φτερά τους και σταδιοδρομούν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο.

Συναντούμε λοιπόν αρκετά οικεία πρόσωπα σε σπουδαίες ομάδες, όπου έχουν εξέχουσα θέση στο επιτελείο τους.

Αναμφίβολα οι ιθύνοντες δεν είχαν πρόβλημα να εντοπίσουν από την πρώτη συζήτηση την κατάρτισή τους και πλέον δεν αλλάζουν με τίποτα τους επιστήμονες οι οποίοι αναδείχτηκαν από τους κόλπους της ΣΕΦΑΑ

Οσοι παρακολουθούν από κοντά τα δρώμενα γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο διάστημα είναι η εποχή των αθλοπαιδιών.

Χωρίς υπερβολή η μια εκδήλωση διαδέχεται την άλλη με εντυπωσιακή επιτυχία.

Αυτές τις μέρες λοιπόν δεχτήκαμε ουκ ολίγα τηλεφωνήματα από τα μέλη των οργανωτικών επιτροπών, που μας κάλεσαν στις αθλητικές συνάξεις τους, ενώ  αρκετοί φοιτητές  ήρθαν στα γραφεία μας για να μας μεταφέρουν άμεσα κλίμα.

Από την απλή αυτή κουβέντα  διαπιστώσαμε τον ενθουσιασμό  και την θετική τους ενέργεια.

Ημασταν απόλυτα σίγουροι ότι με τα συγκεκριμένα εχέγγυα  οι εκδηλώσεις τους θα είχαν απόλυτη επιτυχία.

Η ίδια η πράξη δικαίωσε τους πρωταγωνιστές οι οποίοι  διαθέτουν έναν μοναδικό τρόπο  για να βάζουν τους πάντες στο κλίμα και να στήνουν εκδηλώσεις, που παίρνουν άριστα.

Με την ευκαιρία λοιπόν να επιχειρήσουμε μια μικρή αναδρομή στα πρόσφατα αθλητικά έργα και ημέρες της  ΣΕΦΑΑ.

Χωρίς υπερβολή καταγράφτηκε ένα απίστευτο άπλωμα δραστηριοτήτων κάτι που όμως δεν προκαλεί έκπληξη.

Διότι οι φοιτητές αγαπούν όλα τα σπορ και έτσι ξεδιπλώνουν σε πρώτη ευκαιρία το αθλητικό και οργανωτικό ταλέντο τους.

Ασφαλώς τα χειροκροτήματα είναι απόλυτα δικαιολογημένα. Μάλιστα φέτος προστέθηκαν στην λίστα και καινούργιες συνάξεις.

Αρχικά λοιπόν είχαμε το εσωτερικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Ο στίβος ταιριάζει γάντι στους φοιτητές, που σε μια πόλη με παράδοση στον κλασικό αθλητισμό δεν ήταν δυνατόν να μην ακολουθήσουν την πεπατημένη.

Σε μια εξαιρετική διαδρομή αγόρια και κορίτσια αλλά και στελέχη πήραν θέση στην αφετηρία και έβγαλαν την απόσταση με χαρακτηριστική άνεση.

Το ευ αγωνίζεσθαι ήταν σήμα κατατεθέν, αφού  όπως παρατήρησαν άπαντες η αξία της εκδήλωσης βρίσκονταν στην συμμετοχή.

Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις χειροκρότησαν πιο θερμά εκείνους που τελείωσαν τον αγώνα με την άνεσή τους, χωρίς δηλαδή να έχουν στο μυαλό τους το χρονόμετρο.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η διεξαγωγή για πρώτη φορά του τουρνουά bocce, που ανέδειξε την διαχρονική ευαισθησία των Τρικαλινών και άνοιξε περισσότερο το άθλημα.

Και το υγρό στοιχείο είχε την τιμητική του με τους φοιτητές να γεμίζουν το κολυμβητήριο και το ελεύθερο, το ύπτιο, το πρόσθιο αποδείχτηκαν παιχνιδάκι.

Απαντες χαλάρωσαν αφού το νερό έχει ιαματικές ιδιότητες.  Γενικότερα οι  Τρικαλινοί θέλουν να μάθουν σωστά τα μυστικά του είδους, αφού σύντομα οι θάλασσες θα περιμένουν.

Ντέρμπι ολκής προέκυψαν στο 3χ3 του μπάσκετ. Οι τελικοί κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, οι διαγωνισμοί άρεσαν ιδιαίτερα, ενώ οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

DSCF6085

DSC00021