Υπογραφές χωρίς Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ με NOVA

Την επέκταση της συνεργασίας τους, που έληγε το καλοκαίρι του 2017, μέχρι και το 2019 αποφάσισαν Superleague και NOVA  χωρίς ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Την ανανέωση υπέγραψαν όλες οι ΠΑΕ πλην των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι», μάλιστα, δεν είχαν εκπροσώπηση στη συνεδρίαση, αφού δεν βρέθηκε άνθρωπός τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΠ, που είχε δηλώσει στο παρελθόν την αντίθεση στην επέκταση της συνεργασίας, αποχώρησε από τη διαδικασία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο «δικέφαλος» του βορρά, εφόσον δεν αλλάξουν στάση στη συνέχεια θα μπορούν από το καλοκαίρι του 2017 να αναζητήσουν αλλού τηλεοπτική «στέγη».

Θυμίζουμε πως η Ξάνθη, που είχε εκφράσει αντιρρήσεις, άλλαξε στάση (από το Σάββατο) και υπέγραψε τη σύμβαση.

Η ανακοίνωση της Superleague:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε και υπογράφηκε από όλες τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League, πλην των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, η επέκταση της Σύμβασης Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης της Super League με τη Forthnet για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-19.

2/ H επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι της εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού ADIDAS».

Η ανακοίνωση της NOVA:

«Για ακόμα τέσσερα χρόνια η ελληνική Σούπερ Λιγκ θα παίζει στο γήπεδο της Nova. Οι συνδρομητές της κορυφαίας συνδρομητικής πλατφόρμας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μέχρι το 2019 γκολ, θέαμα και να νιώσουν τις συγκινήσεις που προσφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα από τα κανάλια Novasports»