Αναγέννηση Καρδίτσας : Φωνάζει για δύο πέναλτι

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία, εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας , για τη διαιτησία στην Κατερίνη  Η Αναγέννηση υποστηρίζει ότι δεν την δόθηκαν δύο πέναλτι στον Πιερικό.

2143e4a7ac1ea4bff4e24828bc272ba2_L
«Η διοίκηση της Αναγέννησης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει και δημοσίως και προς πάσα ποδοσφαιρική αρχή την έντονη διαμαρτυρία της για την διαιτησία του κ. Μολιχιτούδη στον αγώνα που έδωσε η ομάδα μας την περασμένη Κυριακή στην Κατερίνη. Μια διαιτησία που δυστυχώς αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας σε μια περίοδο που το άθλημα βάλλεται πανταχόθεν και η καχυποψία των φιλάθλων έχει φθάσει σε πρωτοφανή επίπεδα!
Η Αναγέννηση απο την άτυχη διαιτητική παρουσία του κ. Μολιχιτούδη στερήθηκε στο εν λόγω παιχνίδι, πέραν όλων των άλλων, και δύο καταφανή πέναλτι που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Αναγέννηση είναι μια ομάδα που πορεύεται ΚΑΘΑΡΑ βασισμένη αποκλειστικά στις δυνάμεις της και υπηρετεί το χώρο του ποδοσφαίρου προσφέροντας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τη δράση της στην ενίσχυση της αξιοπιστίας του σε πολύ δύσκολους καιρούς.
Δίνει τη μάχη της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όπως προστάζουν οι αρχές και η φιλοσοφία της. Διαιτησίες σαν κι αυτή που βιώσαμε την Κυριακή θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι και θα παραμείνουν μια άτυχη παρένθεση για την κρίσιμη φάση των πλεϊ άουτ όπου δίνεται ο αγώνας της σωτηρίας.
Διατρανώνουμε προς πάσα κατεύθυνση την απαίτησή μας για ΙΣΟΝΟΜΙΑ, έννοια την οποία δεν διαπραγματευόμαστε. Τέλος απαιτούμε από όλους τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου να πράξουν τα δέοντα ώστε τέτοιες κακές διαιτητικές παρενθέσεις να εκλείψουν για την συνέχεια των πλέι άουτ όπου παίζονται οι κόποι και οι προσπάθειες ανθρώπων που προσφέρουν ανιδιοτελώς ψυχή, χρόνο και χρήμα, για να κρατηθεί το ποδόσφαιρο όρθιο»