Ηλεκτρική σκούπα για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα

Η σκούπα ηλεκτρική είναι μία συσκευή που συναντάμε σε κάθε σπίτι στις μέρες μας. Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες νέα μοντέλα, τα οποία βασίζονται στην πρόοδο της τεχνολογίας και εγγυόνται άψογη καθαριότητα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Ανακαλύψτε το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Η AEG VX4-1-CB-P X Efficiency Ηλεκτρική Σκούπα ισχύος 650 Watt, με απόδοση Α στη συλλογή σκόνης σε σκληρό δάπεδο και με αυτόματη διακοπή σε περίπτωση υπερθέρμανσης, αποτελεί την καλύτερη λύση για κάθε νοικοκυριό. Η συγκεκριμένη ηλεκτρική σκούπα προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Το φίλτρο Hygiene παγιδεύει ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης και θεωρείται κατάλληλο για σπίτια με παιδιά και άτομα με αλλεργίες. Μετά από μερικές χρήσεις του φίλτρου, μπορείτε να το πλύνετε και να το επαναχρησιμοποιήσετε. Εξαφανίζει τη γύρη, τη σκόνη και άλλα μικρά σωματίδια, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αναπνέετε έως 99,5% καθαρότερο αέρα, ενώ σκουπίζετε.

Η σκούπα AEG VX4-1-CB-P X Efficiency είναι εξοπλισμένη με καλώδιο ακτίνας δράσης 7,5 μέτρων, για περισσότερη ευελιξία κινήσεων, αυτόματο τύλιγμα καλωδίου, οριζόντιο και  κάθετο parking για εύκολη αποθήκευση. Τέλος, διαθέτει πέλμα DustPro ιδανικό για σκληρά δάπεδα, 2 σε 1 πέλμα για στενές κοιλότητες, πλατύ πέλμα για ταπετσαρίες και βούρτσα.

Χαρακτηριστικά:

Ενεργειακή Κλάση: A

Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά: C

Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο: A

Ισχύς: 650 Watt

Χωρητικότητα: 3.5 lt

Επίπεδο Θορύβου: 80 db

Απορρόφηση: Στερεών