Χτένες που εξοντώνουν τις ψείρες

Τα αντιφθειρικά προϊόντα κυκλοφορούν σε μεγάλη γκάμα στο εμπόριο. Έτσι, εκτός από τα κλασσικά σαμπουάν και τις λοσιόν, υπάρχουν και ειδικά αξεσουάρ, όπως είναι οι ηλεκτρικές χτένες που λειτουργούν με μπαταρίες και εξολοθρεύουν τις ψείρες.

Κάποιες από αυτές τις χτένες είναι κατάλληλες και για τους ανθρώπους, αλλά και για τα κατοικίδια. Και στις δύο περιπτώσεις έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Αντιμετωπίστε τις ψείρες άμεσα, αποτελεσματικά και ανώδυνα χωρίς χημικά με την ηλεκτρικές χτένες για ψείρες που λειτουργούν με μπαταρίες.

Χτενίζουμε το τριχωτό της κεφαλής με τον παραδοσιακό τρόπο. Όταν οι συγκεκριμένες χτένες ακουμπήσουν ψείρες ή κόνιδες, τις εξοντώνουν άμεσα με ηλεκτροπληξία. Οι ηλεκτρικές χτένες για ψείρες είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά και κατάλληλες και για κατοικίδια μιας και λειτουργούν με την ίδια φιλοσοφία και ουσιαστικά οι ψείρες δεν διαφέρουν σε μέγεθος.

Απλά χτενίζετε και οι ψείρες σκοτώνονται αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με τα δόντια, από τις ηλεκτρικές αντιφθειρικές – ψειροκτόνες χτένες χάρη στην ηλεκτρική τάση που υπάρχει ανάμεσα στις άκρες τους.

Τα προσβεβλημένα από τα συγκεκριμένα έντομα κεφάλια των μικρών παιδιών, είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει αρκετά συχνά, είτε μετά τις διακοπές στην κατασκήνωση, είτε όταν αρχίσει η νέα σχολική χρονιά.

Με τα συγκεκριμένα προϊόντα, δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός και απελπισία. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να τις αντιμετωπίσετε, μία μέθοδος άμεση και αποτελεσματική, που θα σας απαλλάξει εύκολα, ακίνδυνα και ανώδυνα, χωρίς να χρειαστεί να επιστρατεύσετε χημικά σκευάσματα που μυρίζουν άσχημα και είναι βλαβερά για τα παιδιά σας και το περιβάλλον.