Tριάρα σε φιλικό το Ελευθεροχώρι Παραίτηση Μαράβα

Η πρωταθλήτρια της Α ΕΠΣΤ ετοιμάζεται γιαΜπαράζ

Η δήλωση αποχώρησης του Στ Μαράβα επισκιάζει την προετοιμασία της ομάδας του Ελευθεροχωρίου λίγες μέρες πριν τα Μπαράζ

Αναλυτικά η δήλωση του:
«Μετά από 4 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα του Ελευθεροχωρίου θέλω να ανακοινώσω πως μόλις ολοκληρωθούν οι αγώνες μπαράζ θα αποχωρήσω από τους Μαύρους Αετούς. Οι λόγοι είναι καθαρά οικογενειακοί και ηθικοί και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μειώσει το έργο που έχει κάνει αυτή η διοίκηση τα τελευταία 4 χρόνια.
Όλος ο νομός Τρικάλων αναγνωρίζει την προσφορά τόσο τη δική μου όσο και των υπολοίπων μελών. Θα συνεχίσουμε ενωμένοι μέχρι να ολοκληρωθούν τα μπαράζ και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν εκλογές για να αναλάβουν άτομα που πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν περισσότερα από εμάς.
Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Στέφανο Ψύχο με τον οποίο κατακτήσαμε 2 πρωταθλήματα, τον γιατρό και ιδιαίτερα τον φροντιστή της ομάδας, όπως επίσης όλο το ΔΣ και ιδιαιτέρως τους Σωτήρη Αγγέλη και Μάκη Παπαγεωργίου, χωρίς φυσικά να μειώσω τα υπόλοιπα μέλη τα οποία πρόσφεραν είτε οικονομικά, είτε ηθικά.
Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ πάει στους συγχωριανούς μου που μας στήριξαν με τα λάθη μας και τις παραλείψεις μας αλλά είμαστε σίγουροι πως τους κάναμε χαρούμενους αλλά και στην οικογένεια μου που με στήριξε σε κάθε μου απόφαση».
Με τιμή
Στέφανος Κ. Μαράβας

Στο τελευταίο φιλικό πριν τα Μπαράζ η ομάδα του Ελευθεροχωρίου αντιμετώπισε τη Δήμητρα στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας και επιβλήθηκε με 0-3 χάρη στα γκολ των Καραβαγγέλη, Μπαρμπαρούση, και Κωσταρέλλου