…Και εγένετο ο Ποδηλατικός Τρικάλων

Δένωσαν τις δυνάμεις τους υπό την αιγίδα του Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ  με σκοπό  την καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλήματος

 

Η ποδηλατική ακαδημία του «ΚΡΟΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ένωσαν τις δυνάμεις τους υπό την αιγίδα του Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ  με σκοπό  την καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλήματος  κυρίως στις μικρές ηλικίες. Πλέον ο Ποδηλατικός Τρικάλων δεν είναι ένα τμήμα ποδηλασίας αλλά ένα αμιγώς ποδηλατικό σωματείο αυτόνομο και αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Η ανάπτυξη της ποδηλασίας στον νομό Τρικάλων θα είναι πάντα  στην  προτεραιότητά μας.

Σε αυτή την ποδηλατική ανάπτυξη που στοχεύουμε δεν είμαστε μόνοι, αρκετές επιχειρήσεις της πόλης μας και όχι μόνο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς προσπαθούν να βοηθήσουν οικονομικά  την ομάδα μας, κατανοώντας ότι έτσι βοηθάνε τον αθλητισμό και τους νεαρούς αθλητές. Το 2016 η φανέλα του Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ  φέρει πάνω της: ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα) και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Για το 2016 η ποδηλατική αγωνιστική περίοδος στην Θεσσαλία ξεκίνησε με  αγώνα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ), που διοργάνωσε με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Στο Συκούριο Λάρισας και συγκεκριμένα στην περιοχή Μύλοι, άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής ποδηλασίας στην Θεσσαλία. Ο Ποδηλατικός Τρικάλων συμμετείχε με έξι αθλητές από την ακαδημία του, που ξεκίνησαν την ποδηλατική τους χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεκριμένα στην  κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια,  η Εύα Ντάκου ήταν η νικήτρια του αγώνα και ταυτόχρονα το πρώτο μέλος της ποδηλατικής μας ακαδημίας που κατέκτησε κύπελλο σε ποδηλατικούς αγώνες. Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια ο Ντίνος Ζιντζόβας κατέκτησε την 4η θέση. Στα μίνι μεγάλα αγόρια ο Αποστόλης  Ντάκος κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο), ο Νίκος Καρατζούνης την 5η θέση και ο Νίκος Χρυσόμαλλος την 8η. Στην  κατηγορία ανδρών ο Βάϊος Μανασής τερμάτισε 8ος.