Ηττα με βαρύ σκορ για την Κ-16

 

 

Με βαρύ σκορ  ηττήθηκε η Κ-16 της  στην Τρίτη αγωνιστική του τοπικού ενωσιακού πρωταθλήματος

Η Μικτή Νέων του νομού μας  γνώρισε συντριβή με 4-1 στο ματς που έγινε στο δημοτικό στάδιο της πόληςΣτο 14′ ο Ζάγκος πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο και άνοιξε το σκορ  γράφοντας το  1-0.Στο 28′ ο Καραγιάννη με γυριστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των Καρδιτσιωτών.

Στο 54′ ο Καραγιάννης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ξάνθο, και ο  Ζάγκος εκτέλεσε  εύστοχα ανεβάζοντας  τον δείκτη του σκορ στο 3-0.Στο 58′ ο Μπαλτάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ξηρό και ο Τάμπος μείωσε σε 3-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.Ωστόσο στο 76′ ο Καραγιάννης  με πλασέ διαμόρφωσε  το 4-1 κάνοντας ακόμα πιο βαριά την ήττα των παικτών του Μόρφου

Μικτή ΕΠΣ Καρδίτσας 16 (Κ. Γκαβογιάννης): Λάιος, Πιλάτος, Αποστολόπουλος, Ξηρός, Ευθυμίου, Ηλ. Ζάγκος (77′ Σιώλος), Καραγιάννης (77′ Πανταζής), Π. Ζάγκος (70′ Πασχαλίδης), Κολοκύθας (70′ Κουτής), Κούλπας (50′ Κωστόπουλος), Οικονόμου.

Μικτή ΕΠΣ Τρικάλων Κ16 (Χρ. Μόρφος): Παπαδόπουλος, Καμέας (59′ Σακαρίκος), Βραχνός (59′ Κ. Παπαδόπουλος), Καρακώστας (59′ Αναστασόπουλος), Σκρέτας, Ξάνθος, Μπαλτάς, Μπαμπάτσιας (50′ Σιμιτσής), Κατόπης (41′ Βασιλείου), Τάμπος, Βάλλας.