Το αδιέξοδο του ΑΟΤ, του Πατριάρχη και ο Γκαβάνας!!!

Ο ΦΛΟΥ της 3/12/2018

Αποφάσεις

Το αναλύσαμε το τι έγινε στην Κρήτη. Το θέμα είναι τι κάνουμε στην συνέχεια. Είναι προφανές ότι ο Μπαταγιάννης που μέχρι παραμονές του αγώνα στην Κρήτη το έπαιζε άνετος πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του.

 

Επιλογές

Οι επιλογές του σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο τις τελευταίες μέρες μπορούν να χαρακτηριστούν καταστροφικές, Διότι όχι μόνο δεν φαίνεται να φέρνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά έχουν βάλει και όλον τον κόσμο απέναντι του…

 

Περί πώλησης

Ο Μπαταγιάννης λέει ότι δεν θα πουλήσει υπό πίεση και σε καμία περίπτωση κάτω από το τίμημα που έχει στο μυαλό του. Βέβαια όσο περνάει ο καιρός και τα αποτελέσματα δεν έρχονται,  τόσο απαξιώνεται το προϊόν.

 

Επισήμανση

Απαραίτητη επισήμανση: Οι τέσσερεις τελευταίοι της βαθμολογίας φέτος στην Football League πέφτουν δύο κατηγορίες και όχι μία!!!

 

Σακαφλιάδες

Γενεές δεκατέσσερις περνούν οι «Σακαφλιάδες» τον Μπάτμαν στην ανακοίνωση τους με τον εύλογο τίτλο «Πιάσαμε πάτο».

 

Επιστροφή

Το βασικότερο απ’ όσα αναφέρουν οι «Σακαφλιάδες» είναι ότι επιστρέφουν την Κυριακή στο γήπεδο. Το επαναλαμβάνουμε: Ότι και να συμβαίνει, η αποχή δεν είναι λύση.

 

Κάδρο

Στο κάδρο μπαίνει συνεχώς τις τελευταίες μέρες και ο Χρήστος Γιαλιάς. Ο ίδιος δεν φαίνεται να θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο και στον ΑΟΤ αλλά έχει πολλούς …νοσταλγούς στην πόλη οι οποίοι και ανασύρουν το όνομα του κάθε τόσο. Και όσο θα μας πιάνει μεγαλύτερη απελπισία με τα όσα βλέπουμε όλο και πιο συχνά θα ακούμε «Χρήστο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα».

 

Αμετακίνητος

Ο «αντί» είναι αμετακίνητος. «Ότι είχα να πω το είπα. Ξέρει που θα με βρει» ήταν η λακωνική του δήλωση σε άτομο που τον ρώτησε σχετικά με τις προθέσεις του.

 

Μετέωρα

Δεν ξέρω αν βρεθήκαμε στην Καλαμπάκα επηρεασμένοι από το …υπερθέαμα του ΑΟΤ και στην Κρήτη. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Βακουφτσής έχει φτιάξει μία εκπληκτική ομάδα με νέα παιδιά στα Μετέωρα που προσφέρουν γκολ και θέαμα.

 

Κόσμος

Και ο κόσμος στην Καλαμπάκα δείχνει να αγκαλιάζει την προσπάθεια. Και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό…

 

Αγριά

Οι της Αγριάς είχαν κάμποση γκρίνια στο τέλος ενώ τα είχαν και με τον διαιτητή. Λαμπάδα  στον τερματοφύλακα τους πρέπει να ανάψουν διότι το σκορ θα μπορούσε να είναι αστρονομικό!!!

 

Ψυχίατρος!!!

Τελικά φαίνεται πως ο ΑΟΚ βρήκε την λύση στο πρόβλημα του. Ο Φαμίσης εμφάνισε ως γιατρό αγώνα χθες τον γνωστό ψυχίατρο Χρήστο Λιάπη ο οποίος έκανε ποδαρικό με το δεξί. Πήραν τις μετρητοίς το σύνθημα «Φέρτε μας τον ψυχίατρο!!!».

 

Πατριάρχης

Ο Πατριάρχης εμφανίστηκε άνετος και χαμογελαστός στην Καλαμπάκα. Τα όσα είδε όμως δεν του άρεσαν καθόλου και μετά το ημίχρονο έφυγε και από τον πάγκο σκασμένος. Αναμένονται αποφάσεις άμεσα και όπως ο ίδιος αρέσκεται να λέει «η ομάδα θέλει ηλεκτροσόκ!!!».

 

Γκαβάνας!!!

Η στήλη ως γνωστός καταγράφει σχολαστικά τις ατάκες στα Τρικαλινά γήπεδα. Οπαδός του ΑΟΚ αποκάλεσε έναν εκ των δύο διαιτητών «Γκαβάνα». Ο διαιτητής πάντως δεν αντέδρασε διότι προφανώς δεν αντελήφθη την …αιχμή,

Υ.Γ. Για τους μη Τρικαλινούς φίλους «Γκαβάνας» είναι ο Τυφλός. Συναντάται και ως Γκαβός!!!

 

Ούτε κουβέντα

Από διαστροφή παρακολουθούσα τώρα το πρωί την συνέντευξη Κούγια στον Σκάι. Αναφέρθηκε μόνο στον Ριχάρδο χωρίς καμία αναφορά στο δικό μας!!!

 

«ΦΛΟΥ»

…γκρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!