Τα “χοντρά” υπονοούμενα για Γράφα, Μπαταγιάννη και …Σία

Αιχμές για παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας από οργανωμένους

Οι οργανωμένοι κάνουν λόγο για «αφεντικά από Αθήνα» που έστειλαν τον κ Γράφα για συγκεκριμένους σκοπούς 

 

O Kωνσταντίνος  Καραμανλής είχε πει κάποτε μια ατάκα που έμεινε στην ιστορία : “ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα “;

Η ατάκα μπορεί να τροποποιηθεί πάνω στα μέτρα του ΑΟΤ «Ποιος άραγε κάνει κουμάντο σ’ αυτή την ομάδα ;

Δεν το λέμε εμείς, αλλά το υπονοούν ξεκάθαρα με την ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί των Τρικάλων, που πέραν του ότι χαρακτηρίζουν επικίνδυνο τον μεγαλομέτοχο, αχυράνθρωπο τον κ.Ανδρέα Μπέκιο και βαλτό προπονητή τον  κ. Γράφα , προχωρούν ακόμα πιο πολύ και κάνουν λόγο για «αφεντικά από Αθήνα» που έστειλαν τον  τεχνικό  για συγκεκριμένους σκοπούς στην ομάδα!

Αναφέρουν μάλιστα πως ο κ. Γράφας «δέχτηκε να γυρίσει εκεί που τον φτύνει και τον βρίζει μια ολόκληρη πόλη και που από την ερχόμενη Κυριακή δε θα τολμά να ξεμυτίζει από τον πάγκο…
Τον καλούμε να παραιτηθεί. Εκτός και αν δεν τον αφήνουν τα “αφεντικά” του από την Αθήνα που τον έστειλαν συστημένο στην ομάδα μας και φέτος εξυπηρετώντας τους δικούς τους σκοπούς που όλοι γνωρίζουμε… Σκοπούς που για να επιτευχθούν ακόμη πιο εύκολα κουβάλησε στην ομαδα, με την ανοχή και τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου, τα “μπουμπούκια” από τη Δυτική Αττική με τη πλούσια και “καθαρή” προϊστορία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεγαλομέτοχε…είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την ομάδα μας πλέον. Μάζεψε όλα τα μπουμπούκια που μας έχεις κουβαλήσει και απαλλάξτε μας από τη παρουσία σας πριν είναι αργά μπας κι η ομάδα βρει επιτέλους το δρόμο της»!