Τα πρώτα σχόλια στο τραγούδι της Σάτι για Eurovision

 

Το τραγούδι παρουσιάστηκε χθες στην έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Το «Ζάρι» προκάλεσε  σχόλια στο διαδίκτυο με τους χρήστες του Twitter να διχάζονται αναφορικά με το αν το κομμάτι αποτελεί μια καλή επιλογή για να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision και κάποιοι  ισχυρίστηκαν ότι οι πολλές μουσικές διαφοροποιήσεις που περιλαμβάνει το τραγούδι προκαλούν σύγχυση και μπερδεύουν τον ακροατή,

«Αυτό που έκανε η ΕΡΤ είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως. Ο Ραμαντάν και ο Πιτσίνιαγκας χαλάνε κόσμο με το “Τα τα τα”. Να ενημερώνονται όταν γράφουν έναν στίχο. Το “Τα τα τα” δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή» είπε αρχικά.

«Κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο με τον Πιτσίνιαγκα και Ραμαντάν και δεν είναι σωστό. Εμείς κυκλοφορούμε το τραγούδι και παίρνει το “Τα τα τα”; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά;» υπογράμμισε.

«Είναι ντροπή για την ΕΡΤ να το κάνει αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή και για τη Μαρίνα Σάττι να δεχτεί να πει ένα τραγούδι που έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία».