Λευκή ισοπαλία για τα κορίτσια στα Γρεβενά

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τεκλείωσε το παιχνίδι της Α’ Εθνικής ανάμεσα στις Σειρήνες Γρεβενών και των  Τρίκαλα 2011 που παραμένει σταθερά πάνω απο την ζώνη υποβιβασμού.

Οι κυανέρυθρες σπατάλησαν το πρώτο ημιχρονο χωρίς να απειλήσουν την εστία των Γρεβενών,στο δεύτερο ημιχρονο παρουσιάστηκαν πολύ καλύτερες και απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις.Στο 60’ η Κωστοπούλου μπήκε στην περιοχή έκανε την παράλληλη συρτή σεντρα σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα στο δοκάρι ενώ η Στεργιούλη που ακολουθούσε στο δεύτερο δοκάρι δεν την πρόλαβε για να την σπρώξει στα δίχτυα.Στο 65’ η Κόρτεζ βγήκε μπροστά στην τερματοφύλακα των Γρεβενών από πλάγια θέση και το ψιλοκρεμαστό πλασέ της πέρασε αουτ.Στο 71’ η Στεργιούλη με ατομική ενέργεια πέρασε όποια βρήκε μπροστά της εκανε το πλασέ αλλά η Μπουρτούνη είχε σωστή τοποθέτηση και απέκρουσε τη μπάλα.
Στο 40’ τραυματίστηκε στο γόνατο η Νάση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει στο δεύτερο ημιχρονο και τη θέση της πήρε η Γεωργούλα καθώς δεν υπήρχε δεύτερη τερματοφύλακας στην αποστολή.
Μετά από το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας απομακρύνθηκε τεσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμου(στην ουσία πέντε καθώς στην ισοβαθμία με την Καστοριά έχει καλύτερο συντελεστή), ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθληματος.
Η σύνθεση των Τρικαλων(Γ.Λουλές):Νάση(46’Βαΐτση),Γεωργούλα,Σμιλίκοβιτς,Κεχαγιά,Μπέου,Τσούνη,Κόρτεζ(88’ Πιπερά),Κωστοπούλου,Μπουζίνου,Ζώτου(70’ Κυριζάκη),Στεργιούλη