Η Παρέλαση στα Τρίκαλα με ένταση στο τέλος

Μόνο χαρμόσυνη εικόνα δεν είχε η φετινή παρέλαση της εθνικής επετείου 25ης μαρτίου στην πολη των Τρικάλων . Μπροστά και απέναντι από την εξέδρα των επισήμων σε μια συμβολική κίνηση σιωπής και πένθους βρέθηκαν οι γονείς και συγγενείς των τριών κοριτσιών του Καστρακίου που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών .Μάλιστα  πριν την έναρξη  εναπόθεσαν στην εξέδρα  λουλούδια.

Τους γονείς των κοριτσιών χαιρέτησαν πριν την παρέλαση οι επίσημοι, ο υπουργός κ Σκρέκας, ο δήμαρχος , η αντιπεριφερειάρχης αλλά και οι βουλευτές που ήταν παρόντες

Η οικογένεια Πλακιά χειροκρότησε και ευχαρίστησε τη μαθητιώσσα νεολαία που δεν έστρεψε το βλέμμα της στους επισήμους, αλλά αποδοκίμασε την κίνηση των Αξιωματικών της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής γιατί αυτοί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές.

Λίγο  πριν  το τέλος της παρέλασης, με αφορμή κορνάρισμα Πυροσβεστικού οχήματος μπροστά από την εξέδρα, δημιουργήθηκε ένταση,  καθώς οι αφοι Πλακιά είχαν λεκτικό διαπληκτισμό με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής . Οι Αφοί Πλακιά  στη συνέχεια προχώρησαν σε δηλώσεις ευχαριστώντας όλους τους Τρικαλινούς για τη συμπαράσταση και μιλώντας για το συμβάν τόνισαν ότι ήταν προσβλητική η κίνηση των προισταμένων της πυροσβεστικής να αποδώσουν τιμές και να κορνάρουν οχήματα μπροστά τους.