Νέες επιτυχίες Ποδηλατικού Τρικάλων σε αγώνα ΜΤΒ

Τέταρτη συνεχόμενη  νίκη για την Εύα Ντάκου

 

 

 στις νεάνιδες και δεύτερη σερί νίκη για τον Γιάννη Λούγγο στους παμπαίδες.

 Συνεχίζουν δυναμικά την αγωνιστική τους δράση οι αθλητές του Ποδηλατικού  Συλλόγου Τρικάλων. Ακόμη δεν μπήκαμε καλά – καλά στην αγωνιστική περίοδο και οι ποδηλάτες μας άρχισαν την συλλογή μεταλλίων.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο 17&18 Φεβρουαρίου, ο Π.Γ.Σ. Λάρισας διοργάνωσε με επιτυχία αγωνιστικό διήμερο ορεινής ποδηλασίας, στο άλσος Μεζούρλο της Λάρισας. Στους αγώνες συμμετείχαν ποδηλάτες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κεντρική Ελλάδα.

Ο Π.Σ.Τρικάλων συμμετείχε με 10 ποδηλάτες, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κερδίζοντας τις εντυπώσεις και λαμβάνοντας πολύτιμες εμπειρίες από τους αγώνες. Ο προπονητής Ζαλαγκίτης Γιώργος,  δηλώνει ικανοποιημένος με αυτό το θετικό ξεκίνημα της ομάδας, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για την απόδοση των αθλητών.

Στην κατηγορία μίνι μεγάλα, ο Ντίνας Γιάννης ήταν άψογος, καθώς αγωνίστηκε και τις δύο ημέρες κατακτώντας δύο φορές την 5η θέση.

Στην κατηγορία παμπαίδων,αν και αγωνίστηκαν μόνο στον αγώνα της Κυριακής  είχαμε τις καλύτερες επιδώσεις. Οι πέντε ποδηλάτες μας, κατέκτησαν τις πέντε πρώτες θέσεις του αγώνα. Ο Λούγγος Γιάννης έκανε δεύτερη συνεχόμενη νίκη δείχνοντας την πολύ καλή τεχνική του στην οδήγηση. Ο Ντίνας Χρήστος πολύ δυνατός και σταθερός στην 2η θέση. Στην 3η θέση ο Κωτούλας Χρίστος που κέρδισε και το πρώτο του μετάλλιο σε αγώνες ΜΤΒ. Ο Λύρας Γρηγόρης κατέκτησε την 4η θέση και ήταν μια ανάσα από τα μετάλλια, και 5ος τερμάτισε ο Καλαντζής Ρωμανός που Ξεπέρασε εύκολα τον μικρό τραυματισμό του.

Στην κατηγορία παίδων, τα αδέρφια Σιδέρη παρά τις μικρές ατυχίες και μηχανικές βλάβες στα ποδήλατά τους, δεν το έβαλαν κάτω και αγωνίστηκαν όπως πάντα με πάθος και δύναμη. Ο Παναγιώτης τερμάτισε δύο φορές 3ος (Σάββατο και Κυριακή) και  αντίστοιχα ο Αλέξανδρος δύο φορές 4ος.

 

Στην κατηγορία νεανίδων η συνήθης ύποπτη Εύα Ντάκου, κέρδισε και τους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακο κάνοντας τέσσερις σερί νίκες στους αγώνες ΜΤΒ.

Στην Κατηγορία ανδρών  ο Σιδέρης Δημήτρης δεν πρόλαβε να χαρεί τον αγώνα του, αφού στην εκκίνηση έκοψε την αλυσίδα του ποδηλάτου με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

Ευχαριστούμε τους προπονητές μας: Ζαλαγκίτη Γιώργο, Καράτζιο Γιώργο και τον υπεύθυνο ενδυνάμωσης Κώστα Ζαλαγκίτη, για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν  στα παιδιά της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την στήριξη τους  μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
3G (Ψηφιακές Εκτυπώσεις)

FAME Lab (Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας).

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ (Συστήματα σκίασης – τέντες)
VO2MAX (Καταφύγιο Κόζιακα)

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος, το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)
Ζαλαγκίτης Γιώργος (6945808377)
Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306)
Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.