To νέο αίμα του ΑΟΤ προκρίθηκε άνετα στο Μεγαλοχώρι (Φωτό)

Επικράτησε με 0-8

Σε παιχνίδι για την Γ φάση του ερασιτεχνικού κυπέλλου, η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα αγωνίστηκε στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου με τον τοπικό σύλλογο. Η ομάδα των Τρικάλων ήταν σαφώς ανώτερη και επικράτησε με το ευρύ 8-0 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.
Κέρδος για την ομάδα του ΑΟΤ, το γεγονός ότι πήραν αγωνιστικό ρυθμό ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα ματς του πρωταθλήματος, όπως επίσης και το ότι έπαιξαν δύο παιδιά από την Κ16 του συλλόγου οι Τριανταφύλλου και Φαλτάκας. Μάλιστα ο δεύτερος σκόραρε και δύο γκολ, ενώ ο πρώτος αστόχησε σε πέναλτι αλλά και τα δύο αυτά παιδιά είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση.
Τα Τρίκαλα όπως παρατάχθηκαν στο σημερινό ματς

 

Ένα συν ακόμη από τον αγώνα, το ότι εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του ο Ζαίμι και τίθεται στην διάθεση της ομάδας για τον Κυριακάτικό αγώνα πρωταθλήματος με τον πρωτοπόρο Σβορώνο. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν, είχαν διάθεση και έπαιξαν σωστά.
Τρία γκολ σημείωσε ο Μαγκούτης, δύο ο 15χρονος Φαλτάκας και από ένα οι Σαμαντάς, Ιωάννου με πέναλτι και Παπαδογεώργος. Όπως προείπαμε, ο ΑΟΤ είχε και ένα χαμένο πέναλτι με τον 15χρονο Τριανταφύλλου.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κοντινός, Παπαγεωργόπουλος και Δερμάνης.
Θύελλα Μεγαλοχωρίου: Γκαραγκάνης, Ανδρέου, Κοτρώτσιος, Χασιώτης, Καραγιώργος, Κατσιάκος, Καρατζούλης, Μέλλιος, Καρδούλας, Καραγιάννης, Συροθανάσης.
ΑΟΤ : Αναγνώστου, Μαλακασιώτης, Τζιώρας, Μπραντίτσας, Νταβώνης, Παπαδογεώργος, Μαγκούτης, Μπέκας, Βασιλείου, Σαμαντάς, Ιωάννου.
Έπαιξαν και οι Μπαρούτας, Τριανταφύλλου, Φαλτάκας, Μάγγος, Κοντογεώργος
H ομάδα του Μεγαλοχωρίου
Η διαιτητική τριάδα Δερμάνης, Κοντίνος, Παπαγεωργόπουλος
Πραγματικός ζογκλέρ ο 15χρονος Τριανταφύλλου ταλαιπωρησε την αμυνα του Μεγαλοχωρίου
Ο πιτσιρικάς Φαλτάκας στο ντεμπούτο του με τον ΑΟΤ σημείωσε δύο γκολ και δέχεται δικαίως τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του
Ο αειθαλής Λευτέρης Κατραγεώργος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Θύελλας
Ο Μουφ δοκίμασε διάφορα πρωτοποριακά συστήματα αλλά δεν τα κατανόησαν κατά πως φαίνεται οι παίκτες!!!