Ικανοποίηση Σάκη από το σκορ και από τους νεαρούς (Βίντεο)

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε στο τέλος ο προπονητής των Τρικάλων Σάκης Θεοδοσιάδης που δήλωσε αρχικά: «Σήμερα είχαμε ως μοναδικό στόχο την νίκη η οποία ήρθε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλον τον οργανισμό. Μετά από τέσσερεις αγωνιστικές η ομάδα πέτυχε πολλά γκολ, δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις για να σκοράρει. Μετά από ένα νωθρό πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε καλά και στην επίθεση και στην άμυνα, είχαμε πολύ παραγωγική επίθεση και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ αν ήμασταν λίγο πιο κυνικοί στο τελείωμα των φάσεων».

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα όταν μείωσε η Καστοριά σε 2-1: «Η ομάδα κράτησε το επίπεδο της, κράτησε την σοβαρότητα της, πέτυχε και τρότο γκολ και από εκεί και πέρα βρήκαμε διαδρόμους αφού βοήθησε και ο αντίπαλος που δεν κλείστηκε πίσω».

Ο προπονητής των Τρικάλων τόνισε πως το μυαλό πλέον όλων είναι στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εορδαϊκό και πως το ζητούμενο είναι η βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του.

Μίλησε ακόμη για τα νέα παιδιά: «Σταδιακά θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε όλα τα παιδιά του ρόστερ. Σήμερα έπαιξαν πολλά παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις».