Θεοδοσιάδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια» (Βίντεο)

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος στο τέλος από την εμφάνιση της ομάδας του στην Ζάκυνθο: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες λόγω της ιδιαιτερότητας του κακού αγωνιστικού χώρου. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο έμπειρες και δυνατές ομάδες του ομίλου μας. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί προέρχονταν από μία μεγάλη διακοπή επειδή δεν είχαμε παιχνίδι και την περασμένη εβδομάδα και επειδή είμαι λίγο καιρό στην ομάδα δουλέψαμε αρκετά αυτές τις μέρες»

Ο Σάκης Θεοδοσιιάδης σημείωσε πως έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τη εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίωρο, στάθηκε στο γεγονός ότι η Ζάκυνθος δημιούργησε ευκαιρίες μόνο από στατικές φάσεις και τόνισε πως στο τέλος τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με την νίκη αν ο Ζαϊμι δεν έχανε τεράστια ευκαιρία.

Επειδή όμως και η Ζάκυνθος έχασε καλές ευκαιρίες τόνισε πως «το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και είναι ένα αποτέλεσμα που θα δώσει ψυχολογική ανάταση στην νέα ομάδα που διαθέτουμε».

Ο προπονητής των Τρικάλων ευχαρίστησε την ομάδα της Ζακύνθου για την φιλοξενία ενώ για τα όσα έγιναν στο τέλος είπε ότι δεν τιμούν κανέναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων στο βίντεο που ακολουθεί: