Ένταση στο τέλος με Παπαδόπουλο, δέχτηκε γροθιά ο Ζήσης Κατσαντώνης!!!

Φίλαθλοι της Ζακύνθου πολιόρκησαν τα αποδυτήρια των Τρικάλων

Πολύ μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα απο φιλάθλους της Ζακύνθου οι οποίοι πολιόρκησαν τα αποδυτήρια των Τρικάλων έχοντας ως στόχο τον τερματοφύλακα της ομάδας Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων που είχε αγωνιστεί την σεζόν 2015-16 στην Ζάκυνθο είχε μπει στο στόχαστρο λίγων φανατικών απο την αρχή της αναμέτρησης οι οποίοι τον “στόλιζαν” με διάφορα κσομητικά επίθετα.

Ο Παπαδόπουλος έμεινε ανεπηρέαστος απο τα όσα γινόταν και ήταν μάλιστα εκ των κορυφαίων του ΑΟ Τρίκαλα. Στο τέλος του αγώνα όμως ξέσπασε και τους έδειξε την φανέλα των Τρικάλων θέλοντας να τους στείλει το μήνυμα ότι αγωνίζεται σε μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία.

Το γεγονός αυτός, αλλά και η απώλεια της νίκης, εξόργισε τους Ζακυνθινούς οι οποίοι πολιόρκησαν τα αποδυτήρια έχοντας ως στόχο τον Παπαδόπουλο.

Μπήκε η αστυνομία στην μέση αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα κάποιος Ζακυνθινός γρονθοκόπησε τον Ζήση Κατσαντώνης σπεύδοντας όμως λίγο αργότερα να του ζητήσει συγνώμμη.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αλλά και μελών της διοίκησης της Ζακύνθου το πνεύματα ηρέμησαν και αποχώρησαν άπαντες απο το σημείο των αποδυτηρίων.

O Ζήσης Κατσαντώνης δέχεται τις πρώτες βοήθειες μετά την επίθεση που δέχτηκε
Οι λίγοι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το εξαγριωμένο πλήθος