Με Μπουκουβάλα ο ΑΟΤ στο ματς με Κιλελέρ

Την Κυριακή και ώρα 3 μ.μ., ο ΑΟΤ  θα αντιμετωπίσει την AE Κιλελέρ στο γήπεδο Φιλιππούπολης Λάρισας, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.Στη Σωτήρα ολοκληρώθηκε με προπόνηση η προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ, οι οποίοι ετοιμάζονται για μια σημαντική αναμέτρηση .

Οι ποδοσφαιριστές έχουν επικεντρωθεί στον στόχο τους και δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, με στόχο την επιτυχία στην επερχόμενη αναμέτρηση. Η ομάδα αντιμετωπίζει μια ακόμη αγωνιστική-πρόκληση, και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη.
Το τεχνικό τιμ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την απουσία του Σαφέτ Ζαίμι, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική λόγω τριών κίτρινων καρτών. Αντίθετα, ο Μιχάλης Μπουκουβάλας επιστρέφει στα παιχνίδια, μετά την ολοκλήρωση της ποινής της μίας αγωνιστικής.
Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας είναι αισιόδοξοι και προετοιμασμένοι για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Η ομάδα ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα που θα συμβάλει στη βελτίωση της θέσης της στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.