Η Φήκη, 2-2 με τον Αστέρα Πετριτή σε επεισοδιακό ματς

Η  Φήκη έχασε σίγουρους βαθμούς στο ματς  με τον Αστέρα Πετριτή. Η Τρικαλινή ομάδα προηγήθηκε από το ημίχρονο με 2 γκολ του Μπαλτά στο 15′ και 35′ ,όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στην επανάληψη περίπου στο 70′ και λίγο πριν το τέλος στο 9ο λεπτό των  των καθυστερήσεων  ο Μήλος δέχθηκε ένα αστείο γκολ για να γίνει το 2-2.  Πάντως ο τερματοφύλακας της Φήκης υποστήριξε ότι κράτησε την  μπάλα έξω απο την γραμμή, ο επόπτης όμως είχε άλλη άποψη και έφυγε για την σέντρα. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχών για την κάκιστη διαιτησία του κ. Τζόβα από την Ηπειρο και χρειάστηκε αστυνομική παρέμβαση για να αποτραπούν τα χειρότερα εξω από τα αποδυτήρια…

 

Π.Ο. Φήκης: Μήλος, Γιανούλας Τζέλης Τεντολούρης  Δρόσος, Καλαμαράς, Γεωργάκης  Μπαμπατσιάς(75’ Παναγιώτου), Ιωάννου Πολυζόπουλος (94’ Μπακατσής), Μπαλτάς (89’ Κατσιούλας).

Αστέρας Πετριτή: Θεοδωρόπουλος, Μεντής, Γογωβίτης (71′ Κοντομίχας), Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης (46′ Κ. Στεργίου), Γκοσίδης, Κρητικός, Κοιλιάρας (55′ Βλαχόπουλος), Τσιάτσιος (81′ Σούκερας), Π. Στεργίου (81′ Γεωργοπάλης), Γεωργακόπουλος.