Διπλό Παναθηναϊκού στον Βόλο με 0-3

Ισοπαλία Αρη-Λαμίας 2-2

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες  κερδίζοντας με 0-3 μέσα στον Βόλο. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ άλλαξε άρδην τα δεδομένα του ματς με την ομώνυμη ομάδα και με τα δύο γκολ που σημείωσε οδήγησε τους πράσινους σε άνετο πέρασμα (0-3) από το Πανθεσσαλικό!

Όπως και κόντρα στον Ατρόμητο έτσι και στην αναμέτρηση με το Βόλο ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στο ματς και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στο Βόλο να πάρει τη μπάλα στα πόδια του, να κάνει παιχνίδι και να κυκλοφορεί με άνεση τη μπάλα.

Το τριφύλλι ανέβηκε μετά το πρώτο 15, πήρε μέτρα προς την περιοχή του Βόλου, απείλησε και κατάφερε να φτιάξει φάσεις μπροστά από την εστία του Κότσιτς, όχι όμως και να σκοράρει.

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλο,, Σιέλης, Μύγας, Άλχο, Τσοκάνης (63′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Γκαρσία, Μωραΐτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ (82′ Γεντβάι), Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Πέρεθ (61′ Ζέκα), Μπερνάρ, Μαντσίνι (62′ Γερεμέγεφ), Παλάσιος, Βιλένα (82′ Τσοκάι), Ιωαννίδης.

 

Ισοπαλία Αρη-Λαμίας

 

Ο Άρης κρατούσε στα… χέρια του ένα σημαντικό «τρίποντο» κόντρα στη Λαμία, ωστόσο, στις καθυστερήσεις ο Μάλτσι έδωσε το βαθμό (2-2) στους φιλοξενούμενους.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η «μάχη» που άνοιξε την αυλαία της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Super League στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άρης προηγήθηκε δύο φορές με τον Λορέν Μορόν (48’ και 74’), αλλά η Λαμία βρήκε ισάριθμες… απαντήσεις, με τον Ματίας Ακούνια (56’) και τον Φλοσάρντ Μάλτσι (95’) και έφυγε με την ισοπαλία από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι «κίτρινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησαν για πρώτη φορά στο 29’ με τον Σουλεϊμάνοφ με απ’ ευθείας φάουλ, αλλά ο Κοσέλεφ αντέδρασε σωστά, ενώ στο 42’ ο Μενέντες έκανε ωραία κίνηση, πήρε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Νταρίντα αιφνιδιάστηκε.

Η 15η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη (21/12) με τις  αναμετρήσεις

15:00: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

17:00: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

17:30: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

20:00: Κηφισιά – ΠΑΟΚ

20:30: Ατρόμητος – Ολυμπιακός