Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια των Τρικάλων

Επικράτησαν με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης

Δύσκολο ματς απέναντι στο Αστέρα Τρίπολης είχε η γυναικεία ομάδα Τρίκαλα 2011 , αλλά πήρε το τρίποντο στο δημοτικό στάδιο επικρατώντας με 1-0 . Το νικητήριο γκολ πετυχε η Ραλού Τσούνη στο 8ο λεπτό ενώ στο ματς υπηρξαν κι άλλες φάσεις με υπεροχή των Τρικαλινών για να δημιουργήσουν μεγαλύτερο σκορ.

Ο Αστέρας είχε μια μεγάλη φάση στο δευτερο ημίχρονο,οταν η Νάση απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται η καλύτερη τερματοφύλακας στην Ελλάδα,πέφτοντας στη γωνία της και αποκρούοντας σε κόρνερ,καρφωτή κεφαλιά μέσα απο την περιοχή.
Η Τρικαλινή  ομαδα  απείλησε σε κεφαλιά της Κεχαγιά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι στο 77’ ενώ στο 80’ σε σουτ της Αρριέτα η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο ομως η Γρηγοριάδου δεν αιφνιδιάστηκε διώχνοντας σε κόρνερ.Στο 96’ η Γεωργαντζή ανατράπηκε απο τη Σμιλικοβιτς λίγο έξω απο την περιοχή,το φάουλ ομως που εκτέλεσε η ίδια δεν ανησύχησε τη Ναση.
Τρικαλα(Λουλές) Ναση,Στεργιούλη,Σμιλικοβιτς,Κεχαγιά,Μπέου,Τζιώρα,Τσούνη(88’ Κυριζακη),Κωστοπούλου,Μπουζίνου(88’ Σαργιώτη),Ζώτου(76’ Βαΐτση),Αρριέτα.
Αστέρας(Κνέζεβιτς)Γρηγοριάδου,Νεοφύτου(46’Δρακωνάκη),Μελισσού,Ντουρκοβιτς,Μεντόζα,Μαντζανά,Γούλα,Φακίνου(84’Παστρα),Τζαφέρη,Μοσκοφίδου,Γεωργαντζή.

Σήμερα έγιναν επίσης άλλα δύο  ματς και τα υπόλοια το μεσημέρι της Κυριακής

ΑΕΛ 1964-ΑΣ Βόλος 2004:0-1 (Νικοπούλου)
 Τρίκαλα 2011-Αστέρας Τρίπολης:1-0 (Τσούνη)
Ολυμπιάδα Υμηττού-ΑΟ ΡΕΑ:1-3 (Αργυριάδη-2xΜατέους,Μαρκουτσά)

O Kνέζεβιτς στον πάγκο του Αστέρα