Πρώτο τεστ με ήττα για τον ΑΟ Τρίκαλα

Με σκορ 4-2 από την Ανθούπολη Λάρισας

Το πρώτο φιλικό της νέας σεζόν έπαιξε ο ΑΟ Τρίκαλα με αντίπαλο την Ανθούπολη Λάρισας . Το ματς έγινε στο αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας και εκεί οι «κυανέρυθροι» αν και προηγήθηκαν με 2-0 (2-1 στο α’ ημίχρονο), δεν μπόρεσαν να κρατήσουν και παίζοντας με αλλαγές στην επανάληψη , ηττήθηκαν με 2-4 από το δυναμικό συγκρότημα του Μιχάλη  Ζιώγα. Ο Ν’ίκος   Σκόνδρας και ο Σαμαντάς ήταν οι σκόρερ της Τρικαλινής ομάδας που στην επανάληψη δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν πολλοί νεαροί παίκτες (16 συνολικά), οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν για μεγάλο διάστημα με την ίδια σύνθεση και κατάφεραν να σκοράρουν τέσσερα γκολ εκμεταλλευόμενοι και το πολύ νεανικό σχήμα του ΑΟΤ και τα λάθη που έγιναν.
Στο 10΄ο Νίκος Σκόνδρας άνοιξε λογαριασμό καθώς βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 18΄ το 2-0 για τον ΑΟΤ που έβγαλε συνεργασία με τον Μπουκουβάλα από δεξιά ο οποίος σέντραρε παράλληλα και ο επερχόμενος Σαμαντάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Ανθούπολη εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος στο 24΄ και μείωσε σε 2-1 με τον Βλαχάκη που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έφτασαν σε άλλα τρία γκολ με τον Καραγιάννη στο 55΄ ο οποίος πήγε να βγάλει σέντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αναγνώστου ο οποίος αιφνιδιάστηκε.
Τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν ο Βλαχάκης στο 64΄ μετά από λάθος στην άμυνα του ΑΟΤ και στο 70΄ ο Πατρώνης με αυτογκόλ.
ΑΟΤ ( Α΄ΜΕΡΟΣ) Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαλάτος, Γκοβίνας, Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος, Ζαίμι, Αλεξίου, Σκόνδρας Ν., Μαρούδας, Σαμαντάς.
ΑΟΤ (Β ΜΕΡΟΣ) Αναγνώστου (Ευθυμίου-Μπαρούτας), Μπραντίτσας, Παπαδογεώργος, Πατρώνης, Τζιώρας, Κοντογεώργος, Βασιλείου, Γκοτζάι, Μάγγος, Μαγκούτης, Μπέκας.
Έπαιξαν και οι Μαλακασιώτης, Στρίβας, Ψύρρας, Νταμπώσης
Ανθούπολη: Ντιντής, Μαραγκούδης, Καραγιάννης, Λάιος, Κουτσιμπέλας, Αντωνόπουλος, Παπαδάκος, Μπλέντι, Βλαχάκης, Μπλιώπης, Αναγνώστης.
-Επόμενο φιλικό την Τετάρτη 23 Αυγούστου με τον Μαγνησιακό στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας στις 18.00.