Με 2 γκολ στις καθυστερήσεις η πρόκριση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση της δεκαετίας με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και τελικό 2-2 με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Σούταλο στο 45+2′ άνοιξε το σκορ, με τον Λιούμπιτσιτς να διπλασιάζει τα τέρματα των Κροατών στο 65′. Ωστόσο η  Ένωση ισοφάρισε το συνολικό σκορ με απαντήσεις στα τελευταία λεπτά

Στο 78′ η Ένωση βρήκε δίχτυα με τον Μουκουντί, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος διεκδίκησε την μπάλα ήταν εκτεθειμένος.

Η ΑΕΚ στο 90+2′ κατάφερε να μειώσει ξεσηκώνοντας την OPAP Arena. Αραούχο έκανε το σουτ στην κίνηση και σκόραρε, μετά την κακή κεφαλιά του Πέτκοβιτς σε εκτέλεση κόρνερ. Πανηγύρισε με “Μ” για τον Μιχάλη. Στη συνέχεια φίλησε φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου οπαδού της Ένωσης.

Το φινάλε του παιχνιδιού ήταν όλα τα… λεφτά. Στο 90+8′ το VAR παρενέβη για χέρι του Λιούμπιτσιτς στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιβάι Γκαρσία. Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε και ο Βίντα που ακολουθούσε σκόραρε χαρίζοντας την πρόκριση.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Ρότα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πινέδα, Γκαρσία

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράνι, Ριστόβσκι, Σούταλο, Λιούμπιτσιτς, Μπουλάτ, Μίσιτς, Σπίκιτς, Μιχαϊλιτσένκο, Ιβανούσετ, Πέτκοβιτς