ΕΠΣΘ Αντιδράσεις για αποκλεισμούς διαιτητών

Ο,τι συνέβη με τους Τρικαλινούς διαιτητές έπαθε και η ΕΠΣ Θεσσαλίας, που είχε ι υποβιβασμούς, κάτι που προκάλεσε την έκρηξή της διοίκησης, εκδίδοντας μία καυστική ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ!

«Ο Καπετάνιος και οι «μούτσοι» που κυβερνάνε το καράβι της Ελληνικής Διαιτησίας το οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια & στην βύθιση του, σαν άλλον Τιτανικό αγνοώντας το «παγόβουνο» μπροστά τους» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ, έχοντας δει τον Σακκά να υποβιβάζεται από επόπτης Super League στη Super League 2, τον διαιτητή Θεοχάρη να επιστρέφει στη Γ’ Εθνική, αλλά και τον παρατηρητή Κουζάκη επίσης στη Γ’ Εθνική.

«Την στιγμή που η ΕΠΣ Θεσσαλίας καταβάλει τεράστιες προσπάθειές για την αύξησή των Σωματείων, των αγώνων & των Διαιτητών, η ΚΕΔ προσπαθεί με κάθε τρόπο τον αφανισμό του Έλληνα Διαιτητή» σημειώνει επίσης η ΕΠΣΘ και συμπληρώνει: «Κύριοι της ΚΕΔ ποτέ δεν θα ενδώσουμε στον έμμεσο εκβιασμό σας μετατρέποντας τους Διαιτητές μας σε εργαλειοθήκη. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια του Βολιώτη Διαιτητή είναι πολύ παραπάνω από οποιαδήποτε κατηγόρια. Άλλωστε οι δήθεν πίνακες σας μόνο ουσίας δεν είναι αφού ο ετήσιος αριθμός των ορισμών του κάθε Διαιτητή δεν ξεπερνά τα δάχτυλά του ενός χεριού.

Οι ήμερες της αφθονίας σας είναι μετρημένες…».