«Λευκή» ισοπαλία και τέλος ελπίδες ανόδου για τα Μετέωρα

Το τέλος των  ονείρων  ανόδου στη Γ εθνική  σήμανε για τον ΑΣ Μετέωρα η 5η αγωνιστική των Μπαράζ αφού η ισοπαλία στο ματς της Τετάρτης με τον Εορδαϊκό (0-0) «έσβησε»  ακόμα και τις μικρές απειροελάχιστες ελπίδες που είχαν απομείνει μετά τα  αρνητικά αποτελέσματα του Μαϊου. Οι Καλαμπακιώτες την επόμενη αγωνιστική τα θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Μαγνησιακό και τη μεθεπόμενη θα πάρουν τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα. Ωστόσο ακόμη και με 6 βαθμούς η ομάδα της Καλαμπάκας θα φτάσει συνολικά τους 8, ενώ ήδη τρεις ομάδες του ομίλου έχουν 9 βαθμούς, οπότε γίνεται αντιληπτό πως τα υπόλοιπα ματς είναι διαδικαστικά για την πρωταθλήτρια των τρικάλων.

Στον αγώνα τώρα… Το ματς έγινε σε αμιγώς φθινοπωρινές συνθήκες με τη βροχή μάλιστα να είναι έντονη στο α’ ημίχρονο αλλά τα Μετέωρα ήταν καλύτερα σ’ αυτό το διάστημα δημιουργώντας και χάνοντας δύο  σημαντικές ευκαιρίες, ενώ ο Εορδαίκός φάνηκε απειλητικός στην επανάληψη.
Στο 13’ από μπαλιά του Γερεντέ στον κενό χώρο, βγήκε ο Παπδόπουλος σε θέση βολής αλλά δεν είχε καλό πλασέ σουτάροντας άουτ. Ανάλογη μεγάλη στιγμή για τους Καλαμπακιώτες και στο 32’ με το γύρισμα Γερεντέ και την προβολή του Παπαδόπουλου που έστειλε την μπάλα ξυστά άουτ. Στο 38′ από κόρνερ του Τσαγκαλίδη, ο Χαμολάρι έκανε το σουτ, αλλά ο Γκουλιώνης απόκρουσε σε κόρνερ. Στην επανάληψη και στο 58′ φάουλ του Τσαγκαλίδη από καλή θέση, η μπάλα βρήκε το τείχος και πέρασε ελάχιστα κόρνερ.
Στο 87’ από φάουλ των φιλοξενούμενων, η μπάλα στρώθηκε στον Τρούπκο κι αυτός έπιασε σουτ αλλά σούταρε πάνω σε πόδια αμυνόμενου σε μια μεγάλη φάση στα καρέ των Μετεώρων. Ο Εορδαϊκός είχε μια ακόμα φάση στο 89’ με γέμισμα στην περιοχή χωρίς όμως να βρει δίχτυα καθώς ο Στεργιόπουλος υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊντ. Στο 90+3 στην τελευταία φάση των Μετέωρων ο Θώμος κόντραρε σε αμυντικούς μη μπορώντας να βρει χώρο στην περιοχή

 

 

Μετέωρα: Γκουλιώνης, Ασημάκης, Γ. Γερεντές, Φορτούνης, Κιτσόπουλος Νταλούκας , Καραμούζης (70′ Γκόβαρης), Ψαθογιανάκης (68′ Θώμος), Κοτσιλιάνος (Λαμπαδάριος), Θ.Γερεντές Παπαδόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο:

ΜΕΤΕΩΡΑ-ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 0-0
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ 1-0
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3 ά.α.
ΡΕΠΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Η βαθμολογία:

Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ 9
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 9
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 9
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 7
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 7
ΜΕΤΕΩΡΑ 2
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0

Η επόμενη αγωνιστική (4/6, 17:00):

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΜΕΤΕΩΡΑ
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΡΕΠΟ: ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ