Ροζ φύλλα για Περιστέρι ΑΕΚ, Απόλλωνα

Έχοντας για «όπλο» την άμυνα, το Περιστέρι επικράτησε στην έδρα του κόντρα στο Λαύριο. Το τελικό 77-66 δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, για την 18η αγωνιστική της Basket League. Διατηρώντας παράλληλα τη θέση της στην τετράδα.

Σπουδαίο αποτέλεσμα στη «μάχη» που δίνει για τη σωτηρία, πήρε ο Απόλλων Πάτρας. Η ομάδα της Αχαϊας  επικράτησε του Ιωνικού στο ντέρμπι παραμονής με 93-66!

Με τον τρόπο αυτό σταμάτησε το σερί των 9 ηττών που μετρούσε και «έπιασε» τους Νικαιώτες στη βαθμολογία, έχοντας όμως το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Ωραίο μπάσκετ παίχτηκε στα Λιόσια, με την καλύτερη ΑΕΚ να επικρατεί του μαχητικού Κολοσσού Ρόδου με 95-89. Η Ένωση έδειξε και στο ματς Πρωταθλήματος πως είναι σε καλή κατάσταση, λίγες μέρες πριν κρίσιμη αναμέτρηση στο BCL. Αποτέλεσμα που αποτελεί παρακαταθήκη τετράδας για τον «δικέφαλο».

Ουίλιαμς με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος της νικήτριας, ο Γόντικας είχε 17 και ο Γιάνκοβιτς 14. Για τους ηττημένους, ο Σταρκς πέτυχε 20 πόντους, ο Ντίξον 12 και από 11 είχαν Κόφι, Μορέιρα και Κατσίβελης.