Δεν απέφυγε την ήττα από τον Ύπατο ο Διγενής

Υπέκυψε φυσιολογικά στην Θήβα

Ο Διγενής Νεοχωρίου δεν μπόρεσε να κάνει τη υπέρβαση και να «κόψει» βαθμούς από τον ΑΟ Υπάτου που επιβλήθηκε χθες στο γήπεδο της Θήβας με 2-0.

Οι Νεοχωρίτες θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα όταν στο 5’ ο Καλτσάς έχασε ευκαιρία να τους βάλει μπροστά στο σκορ αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Διαμαντής.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν και στο 25΄άνοιξαν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντρούγκα η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μυτάκης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Το δεύτερο τέρμα για τον ΑΟ Υπάτου ήρυε στο 59’ όταν μετά από μεγάλη μπαλιά ο Σπηλιώτης στο ύψος της μικρής περιοχής με ωραίο πλασέ και υπό πίεση σημείωσε το γκολ.

 

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Διαμαντής (74′ λ.τ Θεοδωρόπουλος), Χριστογιάννης, Μυτάκης (74′ Κυπραίος), Γλυνός, Σπηλιώτης (80′ Κακολύρης), Πολύζος, Ποτουρίδης, Ρόδης (74′ Σαντζάκου), Σταγάκης, Ντρούγκας (65′ Αλμπάνης), Πιαστόπουλος.

 

Διγενής Νεοχωρίου (Μπεριτζάς): Παπαπουλιος, Καταρέλος, Μυλέρος, Μαλάκος, Τσιούφης, Τσιγαρίδης, Βαρναβίδης (65′ Πιρέ), Καλτσάς (65′ Βασιλείου), Χατζηχαραλάμπους (65′ Μπασιάκας), Γόρδιος, Τσάτσος (72′ λ.τ Μάγγος).