Άνετο πέρασμα ΑΟΤ από την Ναύπακτο

Επιβλήθηκε με 1-3 επί των ουραγών σημειώνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη του

Παρά τις απουσίες του ο ΑΟ Τρίκαλα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην Ναύπακτο όπου επιβλήθηκε του ουραγού Αστέρα με 1-3 με τον Σάκη Θεοδοσιάδη στο τέλος να ρίχνει στην μάχη και τους 16χρονους Ψύρρα, Τζιώρα και Σάβα.

Η νίκη αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη για τον ΑΟΤ από την έναρξη του δεύτερου γύρου και «ψαλίδισε» την διαφορά με Τηλυκράτη και Πανελευσινιακό που ήρθαν ισόπαλοι στο μεταξύ τους ματς.

Στο 27΄ ο Κουσκουνάς κέρδισε πέναλτι από τον Φωτεινόπουλο που πήγε με τις τάπες πάνω του και το μετέτρεψε σε γκολ σημειώνοντας το 0-1.

Στο 55’ μετά από κόρνερ του Καρανίκα ο Αγκαράι με κεφαλιά βρήκε τον Κουτσιανικούλη που με κοντινή προβολή σημείωσε το 0-2.

Στο 64’ ο Νίκος Κουσκουνάς «καθάρισε» το ματς καθώς μετά από ασίστ του Βαταμίδη πλάσαρε υποδειγματικά τον Βρουσάι για να σημειώσει το 0-3.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 88’ με σουτ του Καλόφωνου έξω από την περιοχή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πράνταλος από την Αχαϊα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φίλιππος Σχοινάς): Βρουσάι, Καραγιάννης, Μικές, Φωτεινόπουλος (37’ Τραγουλιάς), Φειδαίος (70’ Μποζίκης), Βαννάς, Αντωνιάδης (72’ Μπρούτας), Καλόφωνος, Πανταζής (72’ Γιάτσε), Πετράτος, Πρέμτος (70’ Τσαχιρίδης)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Λέτσο, Σανδραβέλης (82’ Σάβας), Λουκάς, Αγκαράι, Ριζογιάννης, Κωστόπουλος (82’ Τζιώρας), Κρητικός, Βαταμίδης, Κουτσιανικούλης (72’ Ψύρρας), Καρανίκας (75΄ Κοντογεώργος), Κουσκουνάς