Σοκ απο τον ξαφνικό χαμό του Χρήστου Μόρφου…

Στο πένθος ο Τρικαλινός αθλητισμός

Ο χαμογελαστός, καλοσυνάτος και πάντα ευγενικός Χρήστος Μόρφος έφυγε χθες ξαφνικά απο την ζωή σε ηλικία 68 ετών. Ο Χρήστος ήταν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους προπονητές ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα καθώς επί σειρά ετών είχε διατελέσει Ενωσιακός προπονητής αναδεικνύοντας πολλούς ποδοσφαιριστές που έκαναν μετέπειτα καριέρα. Για την προσφορά του αυτή μάλιστα είχε τιμηθεί πρόσφατα και απο την ΕΠΣ Τρικάλων.

Απο την πρόσφατη βράβευση του απο τον Θανάση Μπουτζιώλη

 

Είχε εργαστεί στον ΑΟ Τρίκαλα για αρκετά χρόνια ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και είχε συνεργαστεί με αρκετούς προπονητές αφήνοντας το στίγμα του στις αρχές της δεκαετίας του 90.

Ως εκπαιδευτικός είχε υπηρετήσει σε πολλά χρόνια των Τρικάλων και της Καρδίτσας φτάνοντας ως τον βαθμό του Διευθυντή και είχε συνταξιοδοτηθεί απολαμβάνοντας όμορφες και χαλαρές οικογενειακές στιγμές με την σύζυγο του Φώφη Νούρου και την κόρη του Φρύνη που αποκατέστησε και η οποία του χάρισε δύο εγγονάκια.

Ο Χρήστος ήταν ακόμη η ψυχή του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων και επί των ημερών του είχαν γίνει τα κονάκια στον Άγιο Οικουμένιο αλλά και πάρα πολλά ανταμώματα στο Περτούλι.

Τα θερμά συλλυπητήρια της συντακτικής ομάδας του Sportrikala στους οικείους του…

(*) Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι απο τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου σε ώρα που θα γίνει γνωστή αργότερα…