“Βράζει” με τους διαιτητές η Ανόρθωση- Δέχτηκε 8 τεχνικές ποινές και αποβολή προπονητή

Θα στείλει το βίντεο στην ΚΕΔ της Ομοσπονδίας

Για εχθρική διαιτησία στον  αγώνα με τον Μπασκετικό ΑΟΤ κάνει λόγο η Ανόρθωση Βόλου και  θα αποστείλει το βίντεο στην ΚΕΔ του Μπάσκετ.

Οι Βολιώτες διαμαρτύρονται για τα σφυρίγματα των κ.κ. Σιταρίδη και Β. Αγραφιώτη, τους οποίους θεωρούν υπαίτιους για την ήττα της ομάδας τους από τον Μπασκετικό ΑΟΤ.

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ” Θεσσαλία ” : “Από την πλευρά των ανθρώπων του βολιώτικου συλλόγου επισημαίνεται ότι θα αποσταλεί βίντεο, με τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται, στην ΚΕΔ και στους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αποδείξουν την αδικία που έγινε σε βάρος τους”.

Το δημοσιεύμα κάνει λόγο επίσης για 8  τεχνικές ποινές που δόθηκαν εις βάρος της Βολιώτικής ομάδας,  ενώ υπήρξε και  αποβολή του προπονητή της Ανόρθωσης στο 29 λεπτό  και  συγκεριμένα αναφέρονται τα εξής…

“Το γ’ δεκάλεπτο είχε μεγάλη ένταση. Απόρροια αυτής ήταν η αποβολή του Μιχάλη Καπουρνιώτη με δεύτερη τεχνική ποινή στο 29’. Παρότι οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς τον προπονητή τους κατάφεραν να μειώσουν σε 58-62 στην αρχή της δ’ περιόδου.

Στο κρίσιμο σημείο, όμως, οι διαιτητές αρνήθηκαν καταφανέστατο φάουλ σε βάρος του Μπόγδανου, το οποίο προκάλεσε το σχίσιμο του φρυδιού του. Αμέσως μετά τον χρέωσαν και με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, ενώ το ίδιο έπραξαν και με τους Καραγεώργο, Γκοντόπουλο, Ίλτσογλου, Σιμάκη και Παρασκευά σε άλλες στιγμές του ματς.

Όπως ήταν λογικό, τα νεύρα ήταν τεντωμένα με την κατάσταση να ξεφεύγει. Η Ανόρθωση έχασε παντελώς τη συγκέντρωσή της, πράγμα που έδωσε τη δυνατότητα στους Τρικαλινούς να ξεφύγουν και να κερδίσουν τελικά με 65-80”.